Podľa mňa zase dieťa (už len ak to berieme podľa rovnováhy v prírode) má mať OTCA a MATKU. Kombínacia žena + žena a muž + muž - mú nedá ani jedno. Prinajlepšom (alebo prinajhoršom?) sa z neho stane homosexuál - prečo? Lebo logicky nepozná a nevidí vzťah muža a ženy, ale vzťah rovnakých pohlaví... Prirodzene sa to môže na ňom odzrkadliť, ale na druhú stranu to opäť nemusí byť pravidlo...
Nodsudzujem to kvôli odporu k homosexuálom, ale kvôli tomu, že to dieťa si to proste nezaslúži...
čo sa týka toho,že z dieťaťa vyrastie jedinec homosexuálnej orientácie,tak to je hlúposť...nie ste odborníci,aby ste niečo také tvrdili...prečítajte si štúdie a uvidíte sami.
Choď sa spýtať do decáku,či by radšej 2 otcov / 2 mamy ako žiť do 18-tky v decáku s pocitom,že ťa nemá nikto rád...vážne,choď sa opýtať a potom mi tu napíš,čo si zistil.
@promcorp decák mám vedľa školy a s veľa ľuďmi sa aj osobne poznám. Lenže ak máš kamarátov a vychovávatelov, kt. pracujú skutočne s láskou tak takýto pocit nemáš. Tým však nepopieram to čo píšeš ty a ten názor ti neberiem.
Moje predošlé príspevky boli ale skôr orientované na malé deti do 6 rokov...
tak ja neviem...neberiem to zo súdneho hľadiska, lebo je za tým ešte milion inakšách veci....ale ked už, tak možno lepšie mať dve mamy ako dvoch otcov...lebo mamy majú psychologicky vrodený materský pud starať sa o dieťa...ale aj dvaja chlapci môžu byť dobrými rodičmi a...to sa proste nedá takto posúdiť
Sexuálna orientácie nezáleží od toho,s kým žiješ. Svet nie je čiernobiely a nedelí sa na homosexuálnu a heterosexuálnu časť. Najväčšie zastúpenie v populácii má bisexualita. Rovnako ako v puberte plno mladých ľudí experimentuje s rovnakým pohlavím a ich výslednú orientáciu to neovplyvní.
Čo sa týka tých detí z tých detských domovoch, tak tí ošetrovatelia sa snažia síce k nim pristupovať s láskou ale tých detí tam je xz a proste nie je to plnohodnotný pocit lásky,stále je to iba o tom,že sa im snažia ten pocit napodobniť,napodobniť rodinu. Ja by som určite bral život s nejakou rodinou,ako byť v decáku. Myslíš si,že homosexuálny pár nedokáže to dieťa milovať rovnako,ako heterosexuálny pár ? Nikto nie je dokonalý a dokonalé nie sú ani heterosexuálne rodiny, kde sa hádajú rodičia, deti vyrastajú v zlom prostredí...len máloktorá rodina je dokonalá...málokto sme vyrastali v dokonalej rodine,tak neviem,prečo by malo byť upierané právo detí na rodinu,keď ich chce adoptovať homosexuálny pár. Je to nezmysel
kedze nemame ziadne informacie o nich neda sa to urcit. museli by sme poznat obydva pary. takze som zahlasoval len tak z haluze za 2. moznost ked som vydel vysledky ankety
V tomto prípade by súd rozhodoval o tom, ktorý rodič má lepšie predpoklady na starostlivosť o dieťa, či otec alebo matka. A táto skutočnosť z ich pohlavia nevyplýva, takže odpoveď znie: Na základe takto položenej otázky ani srnka netuší. Ale ak by malo ísť o slovenský súd, tak by ho asi pridelil žene (lesbickému páru), pretože v slovenskom civilnom súdnictve panujú jednak predsudky voči mužom - otcom a takisto väčšina civilných sudcov je ženského pohlavia, hlavne tí/tie ktorí/é sa venujú rodine... A majú tak trochu problém s pohlavnou solidaritou... takže povedal by som, že väčšiu šancu má lesbický pár
@obsadiliminick Nj stačí sa pozrieť koľko detí na slovensku vyrastá s jedným rodičom a má kardinálny problém so sexuálnou orientáciou. Miliardy rokov budované reprodukčné pudy zažívajú ťažký mind fuck...
Neviem si ale predstaviť že by som mal za otcov dvoch "pupušov" To bez urážky fakt neviem tak preto asi jedine prvá možnosť
myslim ze dieta zijuce s matkou a otcom by nemalo posudzovat ake je to vyrastat v rodine mama+mama ale otec+otec...
toto nema na sexualnu orientaciu dietata ziadny dopad, citala som vypovede deti, ktore maju dve maminy a dokonca to dievca ktore vyrasta v takej rodine hovorilo ze je velmi rada ze vyrasta takto, pretoze dokaze toto viac pochopit...najprv sa toho bala, ze bude homosexualne orientovana, ale je hetero, takze v tomto vobec nevidim problem... aa orientacia je dana myslim predom, nezavisi od vychovy,vychova na to nema ziadny dopad
+ ked sa budu deti v skole vysmievat ze ma chalan otcov "teplosov", je to taky druh sikany ako ked sa deti smeju ze su chudobni,popripade je dieta "tučko"... blabla,,,
Obom. Nevidím dôvod prečo nie, ak sú tí dvaja schopní dokážu vychovať dieťa bez ujmy. Dieťa kľudne môže mať dve matky či dvoch otcov. Určite je lepšie keď vyrastá u takéhoto páru, akoby mal vyrastať v rozvrátenej rodine. Alebo ešte lepšie - v deckom domove. Pretože odtiaľ málokedy vyjde človek schopný zaradiť sa do spoločnosti.
1. priateľko drahý, takisto ako ty označuješ môj názor za blud, takisto aj ja môžem označiť tvoj inonázor za sračku, nakoľko okrem tláchania do vetra a rýpania si do konverzácie nepriniesol žiaden smerodajný argument... Takisto ako veta, označená ako 1. , kde píšeš práve ty totálny blud, ktorý podmieňuješ absolútne nezrozumiteľným argumentom.
2. Ak si chcem vziať decko z decáku tak ho tam logicky nešmarím...BLIK. Resp. homoši vo zväzku asi nedajú decko do decáku...veď aké, však? BLIK!
3. Okrem schopnosti pozorne čítať, ti chýba aj dar zrozumiteľného vyjadrovania sa, takisto ako aj prirodzená vlastnosť slušného správania... Ale ja sa nehnevám, tajtrlíkov rýpajúcich od klávesnice tu už bolo
Začnem reagovať na tvoj príspevok odspodu, to aby si ma po dvoch správach označoval a súdil že sa neviem slušne správať, vyjadrovať a čítať , to je dosť prehnané si myslím. Mimochodom označovať lesby alebo gayov za "buzerantov" je dosť hanlivé = chovať sa potom nevieš ani ty.
Čo sa týka toho decáku, zbytočne ma chytáš za slovíčka, sám dobre vieš ako som to myslel....išlo o princíp detského domova. Čiže ked dieťa napr. osirie tak tam pôjde, samozrejme aj keby malo hneď náhr. rodičov , najprv musí prejsť procesom adopcie, čiže istý čas v tom decáku bude...ide mi len o to aby tam tie deti zbytočne zezostávali, ak im niekto poskytne lepšie zázemie.
Smerodajný argument sa mi ťažko hĺadá, pretože táto téma ako taká je riadna blbosť, veď gay alebo lesba je stále to isté a nerozumiem ako mohlo tolko ludí hlasovať tak, ako hlasovali. Alebo dokonca napísať toto "no asi lezbickam, lebo pri gayoch je podla mna moznost ze budu deti zneuzivat.. neviem,....." ...potom nech je človek kludný -.-
@imoceans no a v takejto rovine sa nedal napísať hneď prvý príspevok na moju adresu? Ano, táto téma je sama o sebe dosť slúšný blábol a ja som si na margo toho blábolu povedal svoj názor. Niesom z decáku aby som ho mohol podložiť nejakým konkrétnym tvrdením, proste som si neni istý výchovou toho dieťaťa. Samozrejme, výchova dieťaťa je individuálna, skôr hovorím o veci z môjho principálneho hladiska.
To je už jedno, téma je stará a snáď ju už netreba ďalej rozpitávať.
a btw: nikde nevidím príspevok, kde som homosexuálov označil za buzerantov. Takýto výraz z princípu nepoužívam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
k teme: no asi lezbickam, lebo pri gayoch je podla mna moznost ze budu deti zneuzivat.. neviem,.....
Nodsudzujem to kvôli odporu k homosexuálom, ale kvôli tomu, že to dieťa si to proste nezaslúži...
a inak sa stotožňujem s @17
Choď sa spýtať do decáku,či by radšej 2 otcov / 2 mamy ako žiť do 18-tky v decáku s pocitom,že ťa nemá nikto rád...vážne,choď sa opýtať a potom mi tu napíš,čo si zistil.
štúdií ohľadom homosexuality a orientácie všeobecne je na nete plno,stačí len pohľadať.
Moje predošlé príspevky boli ale skôr orientované na malé deti do 6 rokov...
» www.csfd.cz/film/11101-velk...
ale inak si myslím že v podstate aj aj maju pravo vychovavať dieťa rovnako a neda sa presne určiť kto to urobí lepšie....
Sexuálna orientácie nezáleží od toho,s kým žiješ. Svet nie je čiernobiely a nedelí sa na homosexuálnu a heterosexuálnu časť. Najväčšie zastúpenie v populácii má bisexualita. Rovnako ako v puberte plno mladých ľudí experimentuje s rovnakým pohlavím a ich výslednú orientáciu to neovplyvní.
Čo sa týka tých detí z tých detských domovoch, tak tí ošetrovatelia sa snažia síce k nim pristupovať s láskou ale tých detí tam je xz a proste nie je to plnohodnotný pocit lásky,stále je to iba o tom,že sa im snažia ten pocit napodobniť,napodobniť rodinu. Ja by som určite bral život s nejakou rodinou,ako byť v decáku. Myslíš si,že homosexuálny pár nedokáže to dieťa milovať rovnako,ako heterosexuálny pár ? Nikto nie je dokonalý a dokonalé nie sú ani heterosexuálne rodiny, kde sa hádajú rodičia, deti vyrastajú v zlom prostredí...len máloktorá rodina je dokonalá...málokto sme vyrastali v dokonalej rodine,tak neviem,prečo by malo byť upierané právo detí na rodinu,keď ich chce adoptovať homosexuálny pár. Je to nezmysel
o akej pravdepodobnosti zneužívania hovoríš ? myslíš si,že heterosexuálni jedinci nemôžu zneužívať deti ? Alebo to nerobia ? Kde ty žiješ...
Neviem si ale predstaviť že by som mal za otcov dvoch "pupušov" To bez urážky fakt neviem tak preto asi jedine prvá možnosť
Je to môj subjektívny názor a nikomu nekážem aby ho zdielal
toto nema na sexualnu orientaciu dietata ziadny dopad, citala som vypovede deti, ktore maju dve maminy a dokonca to dievca ktore vyrasta v takej rodine hovorilo ze je velmi rada ze vyrasta takto, pretoze dokaze toto viac pochopit...najprv sa toho bala, ze bude homosexualne orientovana, ale je hetero, takze v tomto vobec nevidim problem... aa orientacia je dana myslim predom, nezavisi od vychovy,vychova na to nema ziadny dopad
+ ked sa budu deti v skole vysmievat ze ma chalan otcov "teplosov", je to taky druh sikany ako ked sa deti smeju ze su chudobni,popripade je dieta "tučko"... blabla,,,
1. reaguješ "veľmi skoro"
2. Tu sa hovorí o adopcii, takže tvoje odpoveď je bezpredmetná
3. Z toho vyplýva, že by si sa mal naučiť čítať
1. reagujem veľmi skoro, pretože inak sa ani na tvoje príspevky reagovať nedá, bolo mi jasné že od prvého po spodný to budú bludy.
2. Hovorí sa o adopcii ? Vážne ? asi som si nevšimol...a z kade sa adoptujú deti ? z Ebay ?
3. z toho vyplýva že si nepochopil
1. priateľko drahý, takisto ako ty označuješ môj názor za blud, takisto aj ja môžem označiť tvoj inonázor za sračku, nakoľko okrem tláchania do vetra a rýpania si do konverzácie nepriniesol žiaden smerodajný argument... Takisto ako veta, označená ako 1. , kde píšeš práve ty totálny blud, ktorý podmieňuješ absolútne nezrozumiteľným argumentom.
2. Ak si chcem vziať decko z decáku tak ho tam logicky nešmarím...BLIK. Resp. homoši vo zväzku asi nedajú decko do decáku...veď aké, však? BLIK!
3. Okrem schopnosti pozorne čítať, ti chýba aj dar zrozumiteľného vyjadrovania sa, takisto ako aj prirodzená vlastnosť slušného správania... Ale ja sa nehnevám, tajtrlíkov rýpajúcich od klávesnice tu už bolo
Začnem reagovať na tvoj príspevok odspodu, to aby si ma po dvoch správach označoval a súdil že sa neviem slušne správať, vyjadrovať a čítať , to je dosť prehnané si myslím. Mimochodom označovať lesby alebo gayov za "buzerantov" je dosť hanlivé = chovať sa potom nevieš ani ty.
Čo sa týka toho decáku, zbytočne ma chytáš za slovíčka, sám dobre vieš ako som to myslel....išlo o princíp detského domova. Čiže ked dieťa napr. osirie tak tam pôjde, samozrejme aj keby malo hneď náhr. rodičov , najprv musí prejsť procesom adopcie, čiže istý čas v tom decáku bude...ide mi len o to aby tam tie deti zbytočne zezostávali, ak im niekto poskytne lepšie zázemie.
Smerodajný argument sa mi ťažko hĺadá, pretože táto téma ako taká je riadna blbosť, veď gay alebo lesba je stále to isté a nerozumiem ako mohlo tolko ludí hlasovať tak, ako hlasovali. Alebo dokonca napísať toto "no asi lezbickam, lebo pri gayoch je podla mna moznost ze budu deti zneuzivat.. neviem,....." ...potom nech je človek kludný -.-
To je už jedno, téma je stará a snáď ju už netreba ďalej rozpitávať.
a btw: nikde nevidím príspevok, kde som homosexuálov označil za buzerantov. Takýto výraz z princípu nepoužívam..
Ou sorry, pomýlil som si ťa s "tommyhot", som tu 2 dni, ešte tu nemam taky prehlad
Ok, nechame to tak...peace