no veľmi ťažká otázka , neviem ako by som sa rozhodol ale prišla mi naum možnosť že , že by som zachranil lasku a dieťa by sme si potom ešte urobili , ale je to tu všetko diskutabilné
pokusil by som sa zachranit obidvoch aj keby som mal minimalnu sancu lebo nadej umiera posledna .. a keby sa mi to nepodarilo tak by som radsej zomrel s nimi...
kedze decko nemam tak svojej laske...a keby som mala tak svojej laske..vsak si spravime druhe....ale nechcem tu vyzerat ako bezcitna baba...tak ..pripisem ze samozrejme bolo by mi toho decka luto...trosku ale nie sak by to bolo moje co zo mna vyliezlo tak jasneze by mi bolo luto ..
Myslim, ze dieta by som uprednostnil..... pretoze potom by som do smrti pocuval preco lasku a nie dieta.... a pochybujem ze budem lubit niekoho kto by neuprednostnil dieta pred sebou rovnako ako by som to spravil ja.....
neivem v akom pripade zachranit zivot, aka je tam situacia. Zachranim zivot obom a svoj "uhasim" .... svojim sposobom nemam ani jedno ani druhe, takze by som sa staral o svoju vlastnu zachranu, ale ak by som mal aj aj , tak zachranit obe osoby bezohladu na to ci by som zachranil seba ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale je to tazke, Sofiina volba, radsej ani nepomysliet...
ale to je teoria prax nechcem zazit