ja by som deťom pomohla, napríklad chorým na leukémiu alebo na iné strašné choroby..
potom by som možno vytvorila projekt na výstavbu krajších a lepších domovov dôchodcov :letim:
organizaciam ako je "unicef" alebo "den narcisov" by som nedala uz ani cent..nikdy nevies komu tie prachy vlastne idu a určite prejdu riadnym "sitkom". A chorim sa dostavi len polovica sumy. Ked uz pomahať tak osobne cez osobu o ktorej viem že tie peniaze doruči tym čo to potrebuju.
asi opustneným zvieratám (sú síce utulky ale zvierat na uliciach aj tak stále pribúda) a potom asi LGBT deckám, ktoré rodičia vyhodili z domu a nemaju nikoho kto by ich podporil..., tak by som im poskytovala strechu nad hlavou a nejako im pomahala...
zvieratkam, prirode, ludom... lebo šak keby sa prestali tie machinacije robic so zveiratami na jedenie, prestalo by byť napr. aj tak vela hormonalneho odpadu a gmo potravín (jj hovoríte si že nejete gmo, ale tie zvierence ktoré jete, ju jedia jednoznačne) a násilia, bolo by viac volného priestoru, viac harmonie a navyše i ľuďom by sa polepšilo..
Tak isto by som investovala do útulkov pre psov a mačky. Totálne sa mi hnusí predaj pravých kožušín a koží, pretože zabiť zviera kvôli móde je pre mňa jednoducho nepochopitelné a neludské. Pre značkové topánky alebo kabát, kožušinové šaly, zabiť niečo živé, by malo byť trestné, pretože sa dá vyrobit umelina, ktorá vyzerá rovnako ale nebolo ničomu ublížené.
Ďalej by som rada pomohla zabrániť týraniu a pytliactvu zvierat. Veď sú nevinné a čisté tvory, ktoré neuvažujú nad tým ako niekomu ublížiť. Žijú tak, ako majú. Kolobeh.
V neposlednom rade by som rada prerušila experimenty kozmetiky a liekov, chorôb, ktoré sa vykonávajú na myšiach, potkanoch a iných hlodavcoch.
Tiež by som prispela na pomoc luďom vo finančne ťažkej situácií, chorým deťom na ktoré síce sú zbierky ale dostane sa im úplné minimum alebo vo väčšine prípadov nič.
Rada by som zmenila úroveň nemocníc, pretože väčšina slovenských vyzerá ako z hororu.
A taktiež mi vadí vyrubovanie stromov a celkové poškodzovanie prírody, ludia si akosi neuvedomujú ako ubližujú sebe ale aj zvieratám či rastlinám.
Avšak, je mi úplne jasné, že by to nebolo možné a zrealizovatelné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ja by som pomohol tým romom, chudak oni
potom by som možno vytvorila projekt na výstavbu krajších a lepších domovov dôchodcov :letim:
a podnikal na tom :-S
Ďalej by som rada pomohla zabrániť týraniu a pytliactvu zvierat. Veď sú nevinné a čisté tvory, ktoré neuvažujú nad tým ako niekomu ublížiť. Žijú tak, ako majú. Kolobeh.
V neposlednom rade by som rada prerušila experimenty kozmetiky a liekov, chorôb, ktoré sa vykonávajú na myšiach, potkanoch a iných hlodavcoch.
Tiež by som prispela na pomoc luďom vo finančne ťažkej situácií, chorým deťom na ktoré síce sú zbierky ale dostane sa im úplné minimum alebo vo väčšine prípadov nič.
Rada by som zmenila úroveň nemocníc, pretože väčšina slovenských vyzerá ako z hororu.
A taktiež mi vadí vyrubovanie stromov a celkové poškodzovanie prírody, ludia si akosi neuvedomujú ako ubližujú sebe ale aj zvieratám či rastlinám.
Avšak, je mi úplne jasné, že by to nebolo možné a zrealizovatelné.