Ja osobne si myslim ze viac na vyzore zalezi babam. Lebo ked ide nejaka baba po ulici s novym ucesom kto ti ho prvy okomentuje: baba. Chalani ani velmi neprihliadaju na krrasu aspon spociatku.
dačo na tom pravdy je... ALE väčšina chlapov, teda skôr chalanov.. tak tým ide len o to ako holka vyzerá, či má dobrý zadoček, pekné nohy, pekné prsia, a tvár... ostatné ich nezaujíma
no ale ako s pribudajúcim vekom začínajú kus pozerať aj do vnútra... čo je fajn
ale holky zase tiež sú také vypočítavé hehe... nepozrú sa za škaredým chlapom,, ale len za pekným chlopakom ne?
čiže podľa mňa to je jedno... obidve pohlavia rovnako...
i ženským i chlapom jednoducho záleží na výzore, či chcem alebo nie.. koniec koncov, čo z toho že je náš partner neviem aký dobrý, keď nás nepriťahuje vôbec nie?
Lucyliu89: Presne taaakk no tak kazdy chlap ti naprv pozrie na postavu to by nebol chlap jedine ze by gay noo ja sa pozirem aj za skaredym chlapom ked ma dobru postavu (smiech) ale myslim si nźe nikto neni skaredy.
Lucyliu89: Ja nepoznam skaredeho cloveka ale hlupeho hej. Poznas mojho brata? Ten je glupy jak palica. Ja nehovorim ze je kazdy pekny a mudry ale skaredeho este nepoznam to bude asi tym ze som sa dneska este nekukla do zrkadla (smiech)
Kurva vam to uz nacisto jebe. Na vyzore zalezi len povrchnym kokotom a nie chalanom ci babam.. Cize sme kokoti vsetci lebo kazdemu aspon trochu zalezi na vyzore (aspon na zaciatku)
Je jasne, ze pekny clovek ta zaujme skor, no to nic nemeni na tom, aky je. Su ale ludia, ktori si kamosov vyberaju aj podla vyzoru a nebudu sa priatelit s niekym kto nevyzera dobre a neoblieka sa podla najnovsej mody, co je totalna blbost. Aj ti menej pekni su len ludia a casto este lepsi a navyse z velkej casti nemozu za to, ako vyzeraju.
Ale nie kazdemu zalezi na vlastnom vyzore, no tych je malo. Na druheho sa skor pozrie a kritizuje...
Alison pravda.. ale fakt je pravda to , že ideš po ulici a pozrieš sa na človeka a zaujme ťa kvôli tomu ako vyzerá... ty nevidíš do jeho vnútra... v dnešnej dobe je to kurwa ťažké...
mne sa najviac páčili názory luciliu89 a aj alison
ja si myslím, že ja nesúdim podľa zovňajšku, lebo dôležité je, aký je ten človek vo vnútri a akú má povahu a ako si s ním rozumiem. Ale nehovorím, keď idem po ulici, tak sa samozrejme že pozriem za pekným chalanom.
A keby chcem niekoho na vzťah, tak určite by ma musel priťahovať a páčiť sa mi. Ale išlo by mi skôr o tú povahu. Ale zaujať by ma musel aj výzorom
Ale nepáči sa mi, že niektorí ľudia fakt súdia len podľa toho, ako človek vyzerá a pritom ho vôbec nepoznajú.
Lidicky: No dakujem za nazoryy, je to pravda na vyzore nezalezii ale kazdy sa snazi byt peknyy pre toho druhehooo ale skoda ze malo ludii pozera na to co nosime vnutrii
Sheila121 noo my v triede máme takého jedného.. pfuuuj... a aj mu dosť dávame najavo že smrdí a tak.. a on stále nič.. ale napodiv si našiel kočku.. našu spolužiačku
Podla mna je vyzor dolezity rovnako pre obe pohlavia. Pri prvom kontakte s osobou opacneho pohlavia si predsa len najskor vsimneme vyzor a vieme ze aj oni nas zovnajsok. Vnutorne a skutocne hodnoty vsak spoznavame neskor po urcitej dobe. A tu prichadzame k zaveru ze pozlatko bez obsahu je nam nanic. Ale musim povedat ze vacsinou pri prvom kontakte viem odhadnut cloveka..pretoze z cloveka ktory ma aj urcite hodnoty a zasady vyzaruje vnutorna krasa ktoru vas zaujme a nemusi byt priam ukazkovy model
Pusyka noo tak to ti závidím... lebo čo ja som za tie roky čo žijem, nie je ich síce veľa.. ale zistila som že ľudia sú veľmi dobrí herci... len málo je takých, z kt. fakt sála charizma a pod. a zároveň je fakt vo vnútri aj taký ako sa zdá
ale je smutneeee,ze existuju aj baby,ktore sa o seba staraju horsie ako xalani a ked im povies ze mas new uces ze nech ti ho "ohodnotia" tak povedia ze im to je jedno!!!Zial poznam aj takee...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no ale ako s pribudajúcim vekom začínajú kus pozerať aj do vnútra... čo je fajn
ale holky zase tiež sú také vypočítavé hehe... nepozrú sa za škaredým chlapom,, ale len za pekným chlopakom ne?
čiže podľa mňa to je jedno... obidve pohlavia rovnako...
i ženským i chlapom jednoducho záleží na výzore, či chcem alebo nie.. koniec koncov, čo z toho že je náš partner neviem aký dobrý, keď nás nepriťahuje vôbec nie?
najlepšia na svete je tá rozmanitosť , že je každý iný
ale najhoršia kombinácia hlúpy a škaredý.. šak to chudák človek
tvojho brata? odkiaľ by som ho mala poznať ?
Ale nie kazdemu zalezi na vlastnom vyzore, no tych je malo. Na druheho sa skor pozrie a kritizuje...
ja si myslím, že ja nesúdim podľa zovňajšku, lebo dôležité je, aký je ten človek vo vnútri a akú má povahu a ako si s ním rozumiem. Ale nehovorím, keď idem po ulici, tak sa samozrejme že pozriem za pekným chalanom.
A keby chcem niekoho na vzťah, tak určite by ma musel priťahovať a páčiť sa mi. Ale išlo by mi skôr o tú povahu. Ale zaujať by ma musel aj výzorom
Ale nepáči sa mi, že niektorí ľudia fakt súdia len podľa toho, ako človek vyzerá a pritom ho vôbec nepoznajú.
ale potom nech sa nečuduje že max. tak mucha oňho prejaví záujem.. a aj to že si ho pomýli s ...
doteraz nechápem... a že jej to nevadí,, blee
no každopádne sme všetci boli v takom šoku, keď sme sa to dozvedeli