čo bysom robil v den konca sveta napriklad 21.12.2012 skrývať sa to asi nie,posledny sex? to asi nie posledne jedlo ? asi tiež nie ,, neviem asi ,by som si zapalil cigaretku a jednoducho by som len čakal
naucte sa pouzivat aj mozog a uvazovat s nim prosim vas... uz konecne.... je tam napisane !co by ste robili keby bude koniec sveta! a Nie !ze bude koniec sveta!....
Po druhé: Neverte tomu ak veríte. Čítala som o tom a vlastne iba prechádzame do inej dimenzie, aj keď si to neuvedomujeme. Je to somarina ale radšej budem optymistická a budem veriť tomuto. Ale keby som bola uplne presvedčená o konci sveta, asi by som spáchala rýchlu samovraždu...
Bol s blizkymi , zmieril sa so vsetkymi nazvime to neprajnikmi , ozenil sa s frajerkou , zjedol nejaku chujovinu specialnu ako slimaky , fugu ryba ci ako sa to vola , sexoval so zenou a skusil kazdu tazku uchylnost.
A isiel by som rabovat aby som na druhy den ked svet pojde dalej mal doma 4 plazmy , 5 praciek , 2 auta kedze mi je jasne ze ten datum je len obycajny datum.
omg co ste vsetci z toho v pi*i sak len planety sa daju do jednej priamky a hovno z toho potom to bude dalej vsetko pokracovat jak doteraz fico bude furt vo vlade a furt budeme v tych istych srackach v jakych sme
Takto k tomu koncu sevta... Bojte sa ho keď ste tupé ovce... Alebo 21. 12. 2012. vylezte z domov a kameňujte sa navzajom lebo to by mal byť koniec pred dutohlavov ktorý o tom donekonečna tláchajú ako by malo ľudstvo skončiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
budem sa chystat na zapas,kt. bude 22heho v piestanoch .D
ale nie, srsly, to ako z ničoho nič bum a koniec? nič tomu nebude predchádzať? pozeráte priveľa filmov
Po druhé: Neverte tomu ak veríte. Čítala som o tom a vlastne iba prechádzame do inej dimenzie, aj keď si to neuvedomujeme. Je to somarina ale radšej budem optymistická a budem veriť tomuto. Ale keby som bola uplne presvedčená o konci sveta, asi by som spáchala rýchlu samovraždu...
A isiel by som rabovat aby som na druhy den ked svet pojde dalej mal doma 4 plazmy , 5 praciek , 2 auta kedze mi je jasne ze ten datum je len obycajny datum.