otazka je ci myslis koniec sveta ako koniec Zeme, ci ako koniec vsetkeho vesmiru lebo ja osobne si myslis ze aj ked koniec Zeme nastane ludia budu uz zit vo vesmire alebo na okolitych planetach a znicenie jednej planety mozno v tom case uz dost znecistenej a vytazenej ich moc netatchne
Dufam ze to bude poriadna jeba a mela a vsade ohen a voda a mutanti a elektrina a tak dalej a tak dalej a tak dalej..
Uz sa na to kurevsky tesim, chcem listok do prvej rady..Tento blby vtip zvany ludska existencia si uzil az-az..
No lenže ak to vezmeš ako koniec všetkeho...V biblii sa hovori, že nastane koniec..Šeci vstanu z mrtvych a BlBlaBla ved to šeci poznate a nastane posledný súd...No mna by to osobne nebavilo tolko ludi preberat ale BoH ma nekonečne vela času... Och...
dojde k zatmeniu slnka na stale na zemy nastane tma .... a predsa len rastliny potrebuju aj svetlo takze asi tak ..... alebo daky meteorid padne ale to je skor somarina alebo nas slnko spali je vela moznosti ako by mohol nastat koniec sveta. Ale touto otazkou by som sa nerad zaoberal.
koniec sveta podľa mňa príde so zánikom slnka, alebo ho predstihne náraz vesmírneho objektu (a neviem, akého, je ich dosť), každopádne aj Zem do toho niečo môže povedať, čiže my - ľudia môžeme zdochnúť skôr ako Zem (sorry za ten výraz, nie je v zmysle, že fuj ľudia
v tvare budzogáňa by to nebolo, jasné, že vedia vedci zaregistrovať, čo sa k nám blíži, ale čo s tým spraviť, ak je to nezvládnuteľné? nepomôže ani pre tú "vip spoločnosť", neviem ani akú máš na mysli... a neviem, čo by bolo výhodné na tom, ak by prežili traja ľudia z celej Zeme náš druh by nezachovali... iba ak by platil biblický obraz Adama a Evy, čo nie je vôbec pravdepodobné
a navyše nemáme zmapovateľné v našej galaxii ani základ... hovorí sa o nejakom disku, ktorý tieni
a kde by sa rozmnožovali? na lodi? alebo si postavia tí ľudia analógiu mesta Coruscant? celkom ma to zaujíma, aj keď tvoje úvahy zaváňajú viac menej "nezmyslami"... ono je všetko možné, ale k takejto situácii ešte nedospejeme hodne dlho... a tým vesmírnym objektom je jedno, že my potrebujeme čas
no o kôlni som nerozmýšľala, ale dobre ...., napadlo ma, že či ty nie si dáky potomok americkej alebo ruskej vlády, tí by vedeli možno viac o takých lodiach, nejakú si utajene vyrábajú... cheche
možno si vieme predĺžiť život pobytom vo vesmíre, ale nie "dnes", chcelo by to veľa faktorov poznať ešte a dať do súvislosti s našim prežitím (fyzikálne, chemické, biologické... aspekty) ale také dačo, ako nesmrteľnosť, či večnosť nejakej neidentifikovateľnej formy (technické výstrelky, a čo tu kedysi spomínal xeno, už neviem, čo), ktorú my zanecháme, nejestvuje, nie, nemyslím, že by náš druh prežil, nie je to ani v súlade s prírodnými zákonmi... žiť v takom omyle, že máme vedomie a preto dokážeme ovládať čoraz viac vecí, tak to by som nechcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Uz sa na to kurevsky tesim, chcem listok do prvej rady..Tento blby vtip zvany ludska existencia si uzil az-az..
No lenže ak to vezmeš ako koniec všetkeho...V biblii sa hovori, že nastane koniec..Šeci vstanu z mrtvych a BlBlaBla ved to šeci poznate a nastane posledný súd...No mna by to osobne nebavilo tolko ludi preberat ale BoH ma nekonečne vela času... Och...
Myslím, že rastliny dokážu prežiť aj pri umelom svetle ...
Ako keby sme nevedeli zistiť, či do nás ide niečo naraziť a postaviť nejakú sprostú lodičku pre VIP spoločnosť
a navyše nemáme zmapovateľné v našej galaxii ani základ... hovorí sa o nejakom disku, ktorý tieni
Neviem prečo by nemohol ľudskú rasu zachovať aj pomerne malý počet ľudí ...
Inak podľa môjho laického odhadu by sa pre takú situáciu vedelo nájsť čudo, do ktorého by sa vopchalo niekoľko málo desiatok ľudí ...
Jasné, že na lodi ... Veď to by hádam nebola loď, v ktorej by bol priestor dokopy 10 metrov kubických
A ja som si myslel, že to, že sa na nás niečo rúti zistíme skôr ako nám to narazí do ksichtu ...
možno si vieme predĺžiť život pobytom vo vesmíre, ale nie "dnes", chcelo by to veľa faktorov poznať ešte a dať do súvislosti s našim prežitím (fyzikálne, chemické, biologické... aspekty) ale také dačo, ako nesmrteľnosť, či večnosť nejakej neidentifikovateľnej formy (technické výstrelky, a čo tu kedysi spomínal xeno, už neviem, čo), ktorú my zanecháme, nejestvuje, nie, nemyslím, že by náš druh prežil, nie je to ani v súlade s prírodnými zákonmi... žiť v takom omyle, že máme vedomie a preto dokážeme ovládať čoraz viac vecí, tak to by som nechcela