ja chcem zajtra napisat dobre tu pisomku z litiky
to ze sa maysky kalendar konci zimnym slnovratom v r 2012 nemusi znamenat, ze bude koniec sveta mozno len nevedeli, aky rok nasleduje
nechápem prečo to riešia ľudia, ktorí o tom vedia hovno.. zbytočné sa rozčuľovať..
zakladateľka ankety- najskôr si o niečom naštuduj, až potom zakladaj už stú anketu o tom istom..a ešte aj hovadina to je čo trepeš..
vsetci tu na to len nadavaju - ale mali by ste si to naozaj vygooglit, pretoze tato predpoved sa naozaj netyka prichodu mimozemstanov a je dost odlisna od vsetkych tych doterajsich predpovedi "konca sveta". Ten datum sa vyskytuje v tradiciach viacerych nabozenstiev vratane krestanstva a dospeli k nemu viaceri vyznamni astrologovia nezavisle od seba, niezeby som uznaval horoskopy...
Kazdopadne koniec sveta urcite nebude (myslim, ze najadekvatnejsia stranka o tomto je stranka samotnej NASA), ale verim tomu, ze nieco vyznamne, alebo aspon zvlastne sa v tom obdobi stane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.birdz.sk/forum/2012-koni...
» www.birdz.sk/forum/rok-2012-...
» www.birdz.sk/forum/zahada-ro...
» www.birdz.sk/forum/2012/9865...
» www.birdz.sk/forum/koniec-sv...
» www.birdz.sk/forum/pravda-ro...
» www.birdz.sk/forum/verite-ze...
» www.birdz.sk/forum/proroctvo...
» www.birdz.sk/forum/koniec-sv...
to ze sa maysky kalendar konci zimnym slnovratom v r 2012 nemusi znamenat, ze bude koniec sveta mozno len nevedeli, aky rok nasleduje
a ešte niečo na tom bolo lepšie:
"No a aby toho náhodou nebolo málo, tak ľudia očakávajúci príchod mimozemšťanov, sú presvedčení, že k nám priletia práve v roku 2012."
zakladateľka ankety- najskôr si o niečom naštuduj, až potom zakladaj už stú anketu o tom istom..a ešte aj hovadina to je čo trepeš..
A ja som mala také plány na rok 2013. Och, co teď
v prvom rade by som upozornil nejaku militantnu ekologicku organizaciu na LHC
a poriadne si dat makacku vposilke zajtra
spider333 - zameraj sa skor na to druhe ine kafe malo posledny koncert 31. januara
Kazdopadne koniec sveta urcite nebude (myslim, ze najadekvatnejsia stranka o tomto je stranka samotnej NASA), ale verim tomu, ze nieco vyznamne, alebo aspon zvlastne sa v tom obdobi stane.