Koniec zakladky ... ALES !!!aneb koniec je len zaciatok niecoho ineho
zvlastny pocit ... stat v telocvicni pred vsetkymi tymi ziakmi, kamaratmi , ucitelmi , ktori boli s vami 9 rokov a uvedomit si ze miestona tej skole uz viac nemate ...
Ta hej. Skoncila sa jedna kapitola pre teba. Tak ako pre mna ked som teraz zmaturoval. Lenze pre mna sa uz skoncil dobry zivot ty mas pred sebou tu najlepsiu cast podla mna, lebo stredna skola je super hlavne ked sa zijde dobry kolektiv.
aj ja som skoncila dewinu..ale poviem ti asi tolko...ze my sme neboli bohvieaky kolektiv..ale dnes sme boli vonku..par ludi z triedy..a poviem ti ze lepsie nikdy nebolo...
13/ heh tha ani my nejsme - neboli sme bohvieaky.. teda ked odisla triedna vo februari tak sa to uplne dsralo ... a paradne sme sa poskupinkovali a aj ja sa s niektprymi stretavam ale miesam to s kamaratmi mimo skoly XD a chodili sme von aj predtym niektori ... je super XD ale s inymi sa uz v zivote neuvidim a mam ten pocit ze chybat mi vazne nebudu
No ja neviem ako to za dva rocky zvladnem, ako fakt, aj ked nemame nejake velmi dobre vztahy v triede a ani nejaku velmi dobru triednu ale aj tak mi to proste bude chýbať..ja strašne pomaly zabúdam a strašne dlho spomínam.....
Tak ako ja som 3/4 z mojej triedy zo zakladnej skole uz nevidel. Nanajvys raz aj to je vela. A nikto mi z nich nechyba, ja od nich nikdy potrebovat nic nebudem.
ked som odchadzal zo zakladnej nebolo mi za nou ani trochu smutno...za strednou sa mi zacalo cniet ked som okusil krutost studia na vysokej ale postupne som si zvykol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
na niektorych treba aj makat ze zlato ^_^
vyslovuj - aaales XD
uplne v objati euforie