Tak a je to tu, konverzný kurz eura bol stanovený na 30,126. Čo na to hovoríte? Nielen na ten kurz, ale na celú zmenu meny. Prepočítavate si už nasporené peniaze o koľko sa vám zníži číselná hodnota?
I ked nechcem vyzerat naivne ale o kolko sa znizi ciselna hodnota? volaco som zacul, ze platy by sa mali zaokruhlovat nahor ale ak tak tak to bdue robit len par cenotv a to je chlp A v celku je to dobre nie? Kurz je primerany ale mohol byt aspon 30,000 a ja som prepocitaval ale nestratil by som v podtate skoro nic.
akoze mne je to Euro uplne ukradnute,zvyknem si ale skor lutujem starych ludi,ktory si teraz ledva dokazu spocitat peziane z dochodku a to este aj v Sk,no som zvedava c obudu robit ked to dostanu v Eurach..to bude ina pecka pre nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale čo už - treba sa s tým naučiť žiť.
A potom, ak ich nebudem dvíhať, tak skrachujem
Chce to cas a treba si len zvyknut
Za 3500 Sk by si mala 100 Eu, pricom teraz za 3500 Sk mas 100 plus 17 (18) Eu.
Teda do buducna sa Ti teraz oplati zamenit na Euro, o tom boli cele tie obehy meny Skk na burzach...