Myslíte si, že sa dočkáme jej konca? Na konzumnej spoločnosti nájdeme milión mínusov ale o proti tomi stojí niečo oveľa silnejšie: PENIAZE. Ja osobne si myslím, že to raz skončí a prvé náznaky odporu vidím už na našej generácií a napríkal aj na sebe. Čo n
ale ano, ale keby ze to tu taham, kde to ma riesenie,kde to skonci.... pustili by sa do mna vsetci a to nechcem. Nie som nijaka svata ani bosorka, ale som rada, ze sa najdu ludia ako ty....hladaj, vnimaj, urcite je fajn, ze nepodliehas komercii
v ideológiách zelených strán sa vraví o tzv. postkonzumnej spoločnosti, kde sa dôraz kladie na etické hodnoty, kvalitu života....
Mne to skôr príde niečo ako kedeysi s komunizmom. tiež je to hypermoderné nadávať na konzumnú spoločnosť (ako bol kedysi moderné zmýšlať komunisticky), sú tu snahy o zrušenie takejto spoločnosti (tak ako sa komunizmus snažil o vytvorenie svojej spoločnosti)
Ja som rád že si možem kupovať blbosti, konzumujem. Ano neni to fér, že v takej afrike to nemajú. Ale život nieje fér
Mne tato spoločnosť vcelku vyhovuju, ako kazda ma klady a zapory, no ja vidim tych kladov viac. Kto sa snazi peniaze zarobi a nemusi byt milionar a ma pekny zivot si myslim.
Nechápete...veď ja nehovorím, že by sme sa mali navrátiť do prvotno-pospolnej spoločnosti alebo čo.. a ani by to neubudlo z vášho konfortu, o čom tu daktorí písali, ale ide o to, že tričko z Terranovy vydrží pol roka a poputuje do koša a elektronika vydrží 2 roky a 2 dni aby som ju už nemohla ísť reklamovať. A topánky sú neni ani na jednu sezónu. A syry po záruke prebalia aby ich mohli predať. To je konzum! Kvantita na úkor kvality.
ooo, tej sa nikdy nezbavime, mozme sa len naucit, prisposobit, asimilovat sa, a pri tom sam nebyt konzumne zmyslajucim clovekom, to sa este da, ale bude to stale horsie podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne to skôr príde niečo ako kedeysi s komunizmom. tiež je to hypermoderné nadávať na konzumnú spoločnosť (ako bol kedysi moderné zmýšlať komunisticky), sú tu snahy o zrušenie takejto spoločnosti (tak ako sa komunizmus snažil o vytvorenie svojej spoločnosti)
Ja som rád že si možem kupovať blbosti, konzumujem. Ano neni to fér, že v takej afrike to nemajú. Ale život nieje fér