Ahojte , už dva roky mám problemy s krvnym tlakom a chcel by som prejst na pitie kozieho mlieka, totiz pocul som že kozie mlieko ma dobrý vplyv na zdravie.Chcel by som sa spytat že či je tu niekto kto kozie mlieko konzumuje ,či naozaj prospieva zdraviu at
rozmarin je dobry na upravu krvneho tlaku, alebo potom skor ho zvysuje trosku.
+ @2 napriklad kokosove mlieko, alebo si doma vyrob. (mak, soja, ryza, rozne orechy)
@stalingrad1000 kozie mlieko je velmi zdrave...koza vraj nikdy neochorie na rakovinu, neviem ci pomoze s tlakom....ale je vyborne na imunitu a elzemy.....skusensoti mam....moj syn ho pije stale (ja obcas)......v hypacoch by som nekupovala, este aj to pokazia Eckami, uplne naj je kupit od niekoho, kto chova kozu, prip. z Bio farmy, kde chovaju kozy.......pocas zimy cerstve nie je, lebo kozy cakaju mlade.....takze azs az na jar.....da sa to riesit susenym kozim mliekom.....je na tej istej urovni.....isto lepsie ako z hypermaketov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
+ @2 napriklad kokosove mlieko, alebo si doma vyrob. (mak, soja, ryza, rozne orechy)
ináč mám hneď oproti domu "zdravú výživu", kde majú k dostaniu aj kozie mlieko. nevyužívam túto možnosť.
no a koľko mlieka denne piť, keď nie si kojenec a kozľa, tak nikoľko.
Najlepšie kúpiť niekde na dedine.