Každý máme len jeden kratučký život za ktorý sa len málokomu podarí stihnúť všetko,čo by chcel.Koľko nesplnených prianí a snov.Ako umrieť šťastný?Užívať si každú sekundu života,snažiť sa nepremrhať ani chvíľku k ceste za svojimi snami.Niekedy úmorné.Nieke
ja vacsinu dna len tak premrham, teda ak nie som v skole, mam velmi vela volneho casu, ktory vyuzijem na nudenie sa a je mi to jedno aj tak nemam uz ziadne sny lebo ma vsetko nudi...
ja som strasne stastny clovek Aj ked nie vzdy bolo vsetko idealne, ale nikdy som si problemy nepripustala moc k telu a netrapila sa nad tym, co nejde zmenit... sice, ja som tych problemov v zivote vela nemala, ale aj tak sa nejake objavili... proste treba dat kazdemu dnu sancu, aby aj on mal moznost stat sa najlepsim v tvojom zivote
Zmysel zivota je pre kazdeho cloveka STASTIE. Kazdy chce byt stastny, a kazdy si ide za svojim stastym.
Stastie ale nie je indivdualna vec, ktora by sa dala hocikomu nalinkovat. Kazdy pod pojmom stastie rozumie nieco ine.
Alkoholik ked si vypije, Vrah ked zabije svoju obet, niekto ked zalozi rodiny, iny ked ma peniaze a podobne.
Preto je dobre, aby si si uvedomila co ma v tvojom zivote prioritu. Pre niekoho je to tanec, pre niekoho spev, pre niekoho peniaze, podnikanie, praca, skola (ano aj taky su - ale mam na mysli skorej vysoke skoly) atd atd.
A musis si rozmyslet, ako sa k tomu ci onomu dostat. A potom uz len ist. Musis si rozmyslet co je stastie pre teba, a nesmies si nechat do toho kecat od inych ludi, lebo pre nich je mozno priorita nieco ina.
Ak si das poradit, a zacnes ich pocuvat, mozno budes mat pekny zivot, ale nikdy to nebude to tvoje vysnivane...
Ak sa ty za ten tvoj zivot nieco nepodari, nieco co si si vysnivala a zacim si isla, vzdy je lepsie si povedat, ze no co uz, urobila som pre to maximum, ako potom rozmyslat ake by to bolo keby si to skusila ...
Ja som spokojna,mam dobrych priatelov s ktorymi sa vieme super zabavit,a zvecsa o tom je moj zivot...samozrejme hudba Sen ktory mam zatial na prvom mieste,chcem dosiahnut hlavne dobru karieru niekedy v buducnosti,v tom co teraz studujem,moda a reklama
Kedze mame kratky zivot a len jeden..tak sa nad tym ani nezamyslaj, ale prezivaj kazdu chvilku naplno..lebo nikto nevie kedy pride ten jeho koniec..co ak uz zajtra tu nebudes?.....Zi teraz a tu..a stastie podla mna je.. ak mas lasku, skutocnych priatelov, chapavu rodinu..nic viac netreba..aspon k mojmu stastiu urcite nie
takze v prvom rade si nemyslik ze mame len jeden kratucky zivot
ale ak ide len teraz o ten to jeden konketny, tak toj je zit kazdy den ako tvoj posledny, nemusia sa vsetky sny splnit , lebo ono samostatne snenie je mi potechou, keby som nemala o com snivta, nemala by som sa o co snazit o bolo by to prazdne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
najst to co ta robi stastnou? neviem...
Stastie ale nie je indivdualna vec, ktora by sa dala hocikomu nalinkovat. Kazdy pod pojmom stastie rozumie nieco ine.
Alkoholik ked si vypije, Vrah ked zabije svoju obet, niekto ked zalozi rodiny, iny ked ma peniaze a podobne.
Preto je dobre, aby si si uvedomila co ma v tvojom zivote prioritu. Pre niekoho je to tanec, pre niekoho spev, pre niekoho peniaze, podnikanie, praca, skola (ano aj taky su - ale mam na mysli skorej vysoke skoly) atd atd.
A musis si rozmyslet, ako sa k tomu ci onomu dostat. A potom uz len ist. Musis si rozmyslet co je stastie pre teba, a nesmies si nechat do toho kecat od inych ludi, lebo pre nich je mozno priorita nieco ina.
Ak si das poradit, a zacnes ich pocuvat, mozno budes mat pekny zivot, ale nikdy to nebude to tvoje vysnivane...
Ak sa ty za ten tvoj zivot nieco nepodari, nieco co si si vysnivala a zacim si isla, vzdy je lepsie si povedat, ze no co uz, urobila som pre to maximum, ako potom rozmyslat ake by to bolo keby si to skusila ...
ale ak ide len teraz o ten to jeden konketny, tak toj je zit kazdy den ako tvoj posledny, nemusia sa vsetky sny splnit , lebo ono samostatne snenie je mi potechou, keby som nemala o com snivta, nemala by som sa o co snazit o bolo by to prazdne.
"Stastie ale nie je indivdualna vec, ktora by sa dala hocikomu nalinkovat. Kazdy pod pojmom stastie rozumie nieco ine."
.... .... .... No tak ty v tom máš teda riadny hokej
No toto veľa ľudí radí, opakujú to až do skakavenia, ale fakt si myslím, že skoro nikto z nich sa tým neriadi