@velkapohroma ja som s nimi našťastie problém ešte nemal mám tak trochu šťastie. Lebo učitelia, rodicia či ostatní ťa len zdrbú. Policajti ta zdrbú, povedia to rodičom a ešte ti dajú pokutu
No to len pre mladých ľudí do 18... potom to je asi spoločnosť, tá vie človeka pokaziť najviac
maximalne suhlasim s @littlephoenix , mlady ludia by boli omnoho menej zakomplexovany, dennodenne deprimovany...mali by zdravsi rozum a vsetci by boli spokojnejsi
1) proti sebe nemam nic, neviem odkial si prisla nato ze mam nieco proti sebe
2)to je absolutne jedno ako sa obliekas...tu ide o to ako vyzeraas...skaredych ludi vzdy podcenovali..viac sa budes hrat s peknym cllovekom ako so skaredym a taketo blbost o to tu ide..jejda.
1) keď si myslíš že pekný ľudia sa majú lepšie a ako verejného nepriateľa si označila módu a pritom si pekná móda je len vyjadrením seba a krása je výsledkom starostlivosti o seba a spôsobu rozmýšľania
2) ako neviem kde si toto vyčítala ale v reale som sa s tým nestretol len zo zakomplexovanými sa ťažko baví ale deliť ľudí na pekných a škaredých... no neviem neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
No to len pre mladých ľudí do 18... potom to je asi spoločnosť, tá vie človeka pokaziť najviac
to je chore...
kto hlada nepriatela je si sam sebe nepriatelom...
preco?
lebo par skazencov nakazi drvivu vacsinu
...4krát "si" je jednom riadku
tu ide len o to ze ludstvo sa dost ale velmi obmedzuje kvoli krase pricom je to absolutne zbytocne a pre mne nepochopitelne ze k comu je to dobre
...takže si pekná tak čo máš proti sebe :p
...a to je základ keď sa dokážeš postarať o seba dokážeš sa postarať aj o okolie
1) proti sebe nemam nic, neviem odkial si prisla nato ze mam nieco proti sebe
2)to je absolutne jedno ako sa obliekas...tu ide o to ako vyzeraas...skaredych ludi vzdy podcenovali..viac sa budes hrat s peknym cllovekom ako so skaredym a taketo blbost o to tu ide..jejda.
1) keď si myslíš že pekný ľudia sa majú lepšie a ako verejného nepriateľa si označila módu a pritom si pekná móda je len vyjadrením seba a krása je výsledkom starostlivosti o seba a spôsobu rozmýšľania
2) ako neviem kde si toto vyčítala ale v reale som sa s tým nestretol len zo zakomplexovanými sa ťažko baví ale deliť ľudí na pekných a škaredých... no neviem neviem