Tak určite obe pohlavia majú svoje výhody, ale viac ich majú muži. Sú oslobodení od rodenia, menštruovania, dennodenného líčenia a zložitej úpravy vlasov, neholia si (teda 99% z nich) nohy každý druhý deň. Nemusia si (až tak) strážiť váhu. Môžu slobodne grgať a prdieť na verejnosti a ešte sa na tom smejú. Ako deťom sa im viac tolerujú zlé známky...
@trdelniiiq Nie, ale tak keď si prdne v partií chalan tak haha si mačo, bla bla A baba ak si prdne tak no divné pohľady, to je ale nevychovaná žena nie že by som chcela prdieť kade tade , je to len jedna vec z milióna.
@5 okrem rodenia a menštruovania nesúhlasím s ničím z toho.
líčiť sa nemusí ani žena a zložito si upravovať vlasy môže aj muž. Koľko mužov má dlhé vlasy ako ženy a naopak koľko žien nosí chalanské účesy.
Nohy si holiť muži nezvyknú ale tvár si musia pokiaľ nechcú vyzerať ako hipsteri, bezďáci alebo niečo medzi tým.
To s váhou je taktiež veľmi individuálne, veľmi ani neviem čo tým máš na mysli.
Grganie a prdenie to ani nebudem komentovať, to je úplná hlúposť
Výskumy ukazujú že ak učitelia dostanú tú istú písomku podpísanú chalanom aj dievčaťom tak chalan dostane priemerne horšiu známku. To sú merateľné fakty. Čiže práve naopak, chalani sú v škole znevýhodnení.
Nieco na tom bude. Ten Erik co vyhral Vyvolenych to mal s tym pohlavim popletene, takze to hral na obe strany a premenil svoju dvojitu vyhodu na vyhru!
A maju hlavne takmer do každého klubu vstup zadarmo. inak ked tak rozmyslam, ci to nie je diskriminácia muzov. Sak keby niekto vyvesil pred vchod, ze cigani 5e vlezne a bieli zadarmo, tak ho zožerú mimovladky...
@paulieevans nie sme za to menštruovanie a rodenie dobre odmenené? veď muži sa o nás starajú, hovoria nám aké sme kvetinky, my môžeme byť doma s bábuškom a muži pracujú aby bolo čo papať. mne to príde fér : P
jasne ze muzi. vidim to najma v takych vseobecnych veciach - im proste netikaju biologicke hodiny. v praci su uspesnejsi, zarabaju viac, maju na salame, neriesia citove sracky....a co im zavidim, nemusia sa vacsinou bat chodit po tme osamote
a spomenul tu niekto ze nemaju kramy?
inak, napriek vsetkemu horeuvedenemu by som asi nechcela byt muz
čo tu bolo spomenuté, že muži nekrámujú, nerodia, nemusia sa líčiť, môžu prdieť a tak celkovo ich správanie je viac tolerované ''veď je to chalan, nech sa vyblázni'' a aj na svojich rovesníkoch vidím, že chalani si môžu viac dovoliť ... to všetko je pravda, ale myslím, že už dospelí muži majú viac starostí - muž by sa mal postarať o rodinu, keď je žena na materskej (a aj potom, samozrejme), musí robiť manuálne, ťažké práce ...
povedala by som, že chalani to majú lepšie v mládí a neskôr sú zvýhodnené skôr ženy
tak orkem tych par fyziologickych zaležitostí, si každý volíme ostatok sami... ako tu bolo to prdenie a grganie...a? žena dokaže prdieť a grgať rovnako dobre ako chlap.
V týchto "prídavkoch" sa obmedzuješ/eme/ete sami/y .)
odmala mi bola chalanska rola v svete lákavejšia! .) ale zasa i zasa i ženské oné majú svoje čaro a mi vyhovujú. Uplne najlepšie je to sklbiť a neriešiť absollutne endavať rolu muž/žen a čo ja viem čo...
@9 súhlasím s tým, že ženy majú ľahší život a muži lepší. Síce žene kúpi niekto pivo a pustí ju sadnúť v električke atď ale ako to reálne pomôže? Zato to, že muž nemá krámy, nie je tehotný, nemusí byť na materskej, zarába viac vie celkom skvalitniť život.
Vyhody zien - maju skoro vsade preferencne zabochadzanie (zena ma prednost, zenu neudries, k zene sa treba spravat uctivo len preto, ze je zena, zenu neurazis, k zene budes mily a milion dalsich veci), mozu si dovolit prejavit akekolvek city, lebo zena..., dnes si uz mozu vybudovatz dost dobru karieiru, nemaju problem si najst chlapa na sex, nemaju problem si najst chlapa na pomoc, dnes uz nemusia mat ani deti, lahsie a prirodzenejsie sa zdruzuju, takze netrpia samotarstvom vacsinou, mozu poucovat chlapov a vytykat im vsetko bez toho, aby bolo im vytykane ich spravane, mozu mat viacnasobny orgazmus, mozu mat koooopu chlapov za sebou bez toho, aby museli mat pauzu - celkovo vo vztahoch to maju ovela lahsie
vyhody chlapov - mozu si prdiet a grgat (very useful ), nemaju deti, ergo v praci mozu byt zvyhodnovani, mozu cikat po stojacky
no ja neviem, ale byt zenou nie je az take zle ...zvlast v spolocnosti, ktora doslova prikazuje muzom sa zzenstovat (muz ma byt uhladeny, vonavy, oholeny, slusny /ucitelky uz na ZS zamerne zhorsuju znamky chlapcom, ktori vytsrajaju, co vobec neodzrkadluje ich vedomosti/ a pod)
@tichyrok neuraz sa, ale pointa tvojho komentu je v tom,ze chlapi maju viac penazi...toto ta akoze serie? prachy? ved i ty si mozes dobre zarobit, ak vystudujes poriadnu skolu
PS: myslis, ze byt muzom je az tak fajn? tomu never, muzi malokedy maju normalne kamaratsva (muzi sa len "pretekaju", kto koho najviac urazi, hlavne pred zenami, aby sa vytiahnli), a ze nemam kramy? hmm, lenze mame viac testosteronu a ta nadrzanost je niekolkonasobne vacsia ako zenska, myslis, ze je to fajn pocit? skus si spomenut naposledy, ked si bola nadrzana, a nemohla si to "uvolniT", a toto sa deje kopu muzom....na materskej uz je coraz viac muzov, a nie je to uz nic neobycajne A thotna nemusis byt, nie je to tvoja povinnost,a zena nie je tehotna cely zivot
@echoechoecho napíšem komentár na 4 riadky a ty si ho zhrnul na: muži majú fajn život lebo majú prachy. Vidím, že tvojim cieľom nie je nič iné ako rýpať. Ale dobre.
To, že ty nemáš kamarátov neznamená, že je to vo všeobecnosti mužský problém. Tento argument neberem. A to, že chlapi sú nadržaní je ešte horší argument ako tie moje peniaze však uznaj sám. A nemyslím si, že na Slovensku je bežná vec, že muž je na materskej. Ak by som aj toto pridala na zoznam vlastností, ktoré má mať môj muž tak problém s deťmi by bol vyriešený lebo žiadne by neboli.
@tichyrok Mojim cielom je pravda, tvojim cielom je rypat...namiesto toho, aby si si obhajila svoj nazor, si sa akurat navazala do mojich a vlastne mne je jedno, ze moje argumenty neberes, ale pravdou je, ze je to vo vseobecnosti muzsky problem, len ty ho nevidis Sexualny pud je najsilnejsi pud zo vsetkych, takze mala by si ho brat do uvahy...a nevravel som, ze materska pre muzov je bezna vec, ale je bezne mozna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@7 ani sa ti necudujem, ani ja!!!
líčiť sa nemusí ani žena a zložito si upravovať vlasy môže aj muž. Koľko mužov má dlhé vlasy ako ženy a naopak koľko žien nosí chalanské účesy.
Nohy si holiť muži nezvyknú ale tvár si musia pokiaľ nechcú vyzerať ako hipsteri, bezďáci alebo niečo medzi tým.
To s váhou je taktiež veľmi individuálne, veľmi ani neviem čo tým máš na mysli.
Grganie a prdenie to ani nebudem komentovať, to je úplná hlúposť
Výskumy ukazujú že ak učitelia dostanú tú istú písomku podpísanú chalanom aj dievčaťom tak chalan dostane priemerne horšiu známku. To sú merateľné fakty. Čiže práve naopak, chalani sú v škole znevýhodnení.
a inak k teme: najvacsie vyhody ma Peto Kotula
a spomenul tu niekto ze nemaju kramy?
inak, napriek vsetkemu horeuvedenemu by som asi nechcela byt muz
povedala by som, že chalani to majú lepšie v mládí a neskôr sú zvýhodnené skôr ženy
V týchto "prídavkoch" sa obmedzuješ/eme/ete sami/y .)
odmala mi bola chalanska rola v svete lákavejšia! .) ale zasa i zasa i ženské oné majú svoje čaro a mi vyhovujú. Uplne najlepšie je to sklbiť a neriešiť absollutne endavať rolu muž/žen a čo ja viem čo...
Vyhody zien - maju skoro vsade preferencne zabochadzanie (zena ma prednost, zenu neudries, k zene sa treba spravat uctivo len preto, ze je zena, zenu neurazis, k zene budes mily a milion dalsich veci), mozu si dovolit prejavit akekolvek city, lebo zena..., dnes si uz mozu vybudovatz dost dobru karieiru, nemaju problem si najst chlapa na sex, nemaju problem si najst chlapa na pomoc, dnes uz nemusia mat ani deti, lahsie a prirodzenejsie sa zdruzuju, takze netrpia samotarstvom vacsinou, mozu poucovat chlapov a vytykat im vsetko bez toho, aby bolo im vytykane ich spravane, mozu mat viacnasobny orgazmus, mozu mat koooopu chlapov za sebou bez toho, aby museli mat pauzu - celkovo vo vztahoch to maju ovela lahsie
vyhody chlapov - mozu si prdiet a grgat (very useful ), nemaju deti, ergo v praci mozu byt zvyhodnovani, mozu cikat po stojacky
no ja neviem, ale byt zenou nie je az take zle ...zvlast v spolocnosti, ktora doslova prikazuje muzom sa zzenstovat (muz ma byt uhladeny, vonavy, oholeny, slusny /ucitelky uz na ZS zamerne zhorsuju znamky chlapcom, ktori vytsrajaju, co vobec neodzrkadluje ich vedomosti/ a pod)
PS: myslis, ze byt muzom je az tak fajn? tomu never, muzi malokedy maju normalne kamaratsva (muzi sa len "pretekaju", kto koho najviac urazi, hlavne pred zenami, aby sa vytiahnli), a ze nemam kramy? hmm, lenze mame viac testosteronu a ta nadrzanost je niekolkonasobne vacsia ako zenska, myslis, ze je to fajn pocit? skus si spomenut naposledy, ked si bola nadrzana, a nemohla si to "uvolniT", a toto sa deje kopu muzom....na materskej uz je coraz viac muzov, a nie je to uz nic neobycajne A thotna nemusis byt, nie je to tvoja povinnost,a zena nie je tehotna cely zivot
To, že ty nemáš kamarátov neznamená, že je to vo všeobecnosti mužský problém. Tento argument neberem. A to, že chlapi sú nadržaní je ešte horší argument ako tie moje peniaze však uznaj sám. A nemyslím si, že na Slovensku je bežná vec, že muž je na materskej. Ak by som aj toto pridala na zoznam vlastností, ktoré má mať môj muž tak problém s deťmi by bol vyriešený lebo žiadne by neboli.