neviem kto to vymyslel že darčeky nosí ježiško ale je to strašná sprostosť
vždy si pri tom predstavím ako sa nahé bábätko štverá po štyroch a darčeky tahá za sebou
Pred Vianocami ponúka strašne veľa firiem rôzne súťaže o vecné ceny a myslím si, že je užitočné venovať čas a zapojiť sa do súťaže, kde môžete vyhrať ZADARMO hodnotné ceny v tisíckach eur.
Najlepšie je však sa zapájať do súťaží menších stránok, kde sa šanca na výhru ešte viac zvýšuje
@miaja dikobraza? : D čo siiii
ja vlastne neviem ako som si ho/si ho predstavujem, ale je ňuňu ale dikobraz mi nepríde ňuňu, to už radšej ježko, aj keď aj ten má blchy :ble:
Máš to u mňa chalanisko...Práve si dal mojej novele názov. "temný pán". Takéto slovné spojenie tam sedí.
Síce dej nemá nič spoločné s kniežaťom tohto sveta, ale toto sa dá použiť aj inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vždy si pri tom predstavím ako sa nahé bábätko štverá po štyroch a darčeky tahá za sebou
ja hlasujem za deda mráza
Najlepšie je však sa zapájať do súťaží menších stránok, kde sa šanca na výhru ešte viac zvýšuje
Napr. tu: » blog.dedoles.sk/vyhraj-11-cien-...
ja vlastne neviem ako som si ho/si ho predstavujem, ale je ňuňu ale dikobraz mi nepríde ňuňu, to už radšej ježko, aj keď aj ten má blchy :ble:
@frenkie477 kradnuť sa nemá
Temny pan - SATAN-DIABOL lebo vladne
Máš to u mňa chalanisko...Práve si dal mojej novele názov. "temný pán". Takéto slovné spojenie tam sedí.
Síce dej nemá nič spoločné s kniežaťom tohto sveta, ale toto sa dá použiť aj inak.