chvilka zamyslenia. citala osm vybornu knihu Sofiin svet , roman o dejinach filozofie a hned na zacaitku je dobra otazka. kto sme? co myslite, kto ste?
hmm dakedy mi volakto vravel, ze som vraj clovek ale dnes uz nemozes pomaly nikomu verit, takze je to dost otazne Ale v minulom zivote som bola paleozoicka foraminifera, to je viem naisto
Sme multidimenzionalne bytosti, vecny duch, ktory z nejakeho dovodu dopustili aby bol uvazneny v hmotnom tele. Po smrti opusta soje telo aby sa znovu a znovu sa vratil spat na tento svet. Preco? Dobra otazka.
sme najmenej odolné organizmy na vrchu (možno je to opačne) evolúcie, ktorá stále pokračuje (niektorí sa ju snažia v rámci ontogenézy urýchliť a výsledky sú často komické)...jediní máme najviac vyvinuté asociačné vlastnosti v mozgu, sme schopní vedomia...to je tak všetko
ale ty chceš filozofiu, kto sme, no ľudia, a moja filozofia o ľuďoch, čo som doteraz prežila je taká, že "ľudia sú svine", svine neber doslovne...znamená, že si treba dávať vždy pozor, takisto brať do úvahy pocity a povahové vlastnosti, na základe nich žijeme
Som Bastard. Žiadna náhoda ani program ani zlúčenina ani nič podobné, viem čo chcem, kam chcem ísť a aj keď som pre niektorých frajeríkov menejcenný, uvedomujem si to a viem, že dnešná spoločnosť ma nepotrebuje, no ani ja nepotrebujem ju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
asi ludia..ale s tych ludi sa stavaju samy debili..cest vynimkam..
ale ty chceš filozofiu, kto sme, no ľudia, a moja filozofia o ľuďoch, čo som doteraz prežila je taká, že "ľudia sú svine", svine neber doslovne...znamená, že si treba dávať vždy pozor, takisto brať do úvahy pocity a povahové vlastnosti, na základe nich žijeme