ja ani neviem... keď som bola malá mala som rada mandarínku Darinku, ale otázka je o inom ešte som takú pesničku nenašla, čo by vystihovala moje detstvo
neviem, ktora konkretne vystihuje moje detstvo najlepsie...skor by som povedal, ze je kopa piesni, co vystihuju moj zivot a kazda vystihuje konkretne obdobie, ktore mi pripomina...
Nejaká krásna, melodická, kretívna, magická... bez stopy smútku a nostalgie a všetkého, mala som úžasné detstvo, ovela lepšie ako to, čo prežívam teraz.
teraz som skor na melancholické, smútok vzbudzujúce veci... takže sa to tažko vyberá.
Možno I Feel Good alebo tá úvodná piesen v Harrym Potterovi. Niečo jednoduché, veselé...
@27 jj no jo to boli pesnicky..a chytili sprejera sprejera frajera ze pisal na stenu sprejom lunim ta .alebo.....so mnou nikdy nezostarnes.........hm a nas maly pes boby stale zle mi robi
peter nagy jednoznacne so svojimi blškamii aj ked asbolutne ziadny suvis to nema s mojim detstvom , ale nejak sa mi to stale pripletie pod ruky a musim to napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Indy&Wich-Noc je 1/2 dne
Nejaká krásna, melodická, kretívna, magická... bez stopy smútku a nostalgie a všetkého, mala som úžasné detstvo, ovela lepšie ako to, čo prežívam teraz.
teraz som skor na melancholické, smútok vzbudzujúce veci... takže sa to tažko vyberá.
Možno I Feel Good alebo tá úvodná piesen v Harrym Potterovi. Niečo jednoduché, veselé...
Tak nejak
STATUS QUO-IN THE ARMY NOW
A inak taka charakteristicka asi Eminem a Dido Stan.. Ani nevem preco
ale si pametám že som fičala na Blue