Ktorá vlastnosť vášho/ej partnera/ky je pre vás najatraktívnejšia?
Snáď som sa nevyjadrila príliš krkolomne proste čo na svojej polovičke najviac žeriete? ak ste aktuálne nezadaní, kľudne uveďte vlastnosť ľubovolného/ej bývalého/ej partnera/ky.
@livre@3 stotožňujem sa do veľkej miery aj s @2 ale keby som mala menovať, tak určite ambicióznosť, všestranná zručnosť, emocionálna zrelosť a štedrosť
A tiež keď robí nejaké typicky mužské prace, opravuje niečo, napr auto a nedá tomu pokoja, do kým to na to nepríde
to je mega sexy, aj ked niekedy otravne
a celkovo za volantom je veľmi sexy
kazda, ktora mi prirastla xrdcu na urcitu dobu, nieco v seba mala...
1 ma videla takeho, akeho som vzdy chcel, aby ma niekto videl a bola s nou haluz
iná ma zas velmi vela naucila o sexe, zivote a vztahoch celkovo
dalsia je extremne starostliva a podporujuca
a dalsia zas mala v sebe nieco nedefinovatelne, co ma strasne pritahovalo
(nechronologicke poradie)
hmm, popravde neviem, k srdcu mi síce prirástla ale niečo vyslovene pozitívne hľadám ťažko, asi preto som to aj ukončil ... ale ten vzťah celkovo ma veľa naučil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A tiež keď robí nejaké typicky mužské prace, opravuje niečo, napr auto a nedá tomu pokoja, do kým to na to nepríde
to je mega sexy, aj ked niekedy otravne
a celkovo za volantom je veľmi sexy
1 ma videla takeho, akeho som vzdy chcel, aby ma niekto videl a bola s nou haluz
iná ma zas velmi vela naucila o sexe, zivote a vztahoch celkovo
dalsia je extremne starostliva a podporujuca
a dalsia zas mala v sebe nieco nedefinovatelne, co ma strasne pritahovalo
(nechronologicke poradie)