@stage neviem ci si pozeraval sos na stv1...ak ano tak v tej scenke pomahajbo raz tak nazval karci lajciho....to bolo to najvystiznejsie pomenovanie ake som kedy pocul =D ak si to pozeraval tak asi chapes preco...ak nie tak nevies o co si prisiel...pridrbok nie je obycajna nadavka...ten titul si musi clovek zasluzit =D nie je to totizto jedna z tych nadavok ktorymi sa ludia tituluju ked su na seba nastvani...pridrbok je proste pridrbok aj ked nic zle nespravil a nikto sa nanho nehneva, vacsinou za to ani nemoze =D pridrbok je vlastne diagnoza
@Etelnair SOS som pozerával, na toto si nespomínam, takže mi to asi neutkvelo v pamäti. Proti tej nadávke nič nemám a v správnom kontexte môže byť trefná, len sa mi nepáči ako znie a predstavujem si pod tým niečo ako príjebok. Ale veď to nevadí že sa mi to nepáči, vadí? Picino a papľuh sa mi páčia. Navyše papľuh je Satinského obľúbená milá nadávka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A v akomsi prudko akčnom emerikn filme preložili ,,put down the gun, son of a bitch!" ako "odhoď búchačku, papľuh!" ..to som bezmála zomrela
alebo bukvica skôr @mimi15 či?
ale vymysleli sme si s kamoškou že pičiak alebo hovniak
ale inač dilino je fajn tak volam byvaleho mojho lebo ma nick ze dijino akoze díídžeej
performované by @grietusha (sorry, musel som )