nehnevaj sa ale nastavil si velmi zlu ozatku,,, ak chces poznať odpoved na tie tvoje ozatky tak si musiš zodpovedať najprv:čo je dobro a čo je zlo (otázka správnosti vychádza priamo z konania dobra alebo zla)
len pre informáciu, sokrates , platon, a tisice dalsic nedospeli k jednotnej odpovedi, takže nedavam velku sancu tomu, že toto forum to 100% vyrieši,,, ale aj tak vela štastia
To by si mal vedieť sám. Aj keď niektoré činy sa môžu niekomu zdať správne, inému zase nie. Alebo čo sa ti zdalo správne, po určitom čase môžeš vnímať inak. No nie je to jednoduché.
prečítaj si Mechanický pomaranč od Anthony Burgess. fakt krutá kniha a rieši sa tam otázka dobra a zla. naozaj odporúčam. mnohých môžu odradiť - a aj odradili implantované rusizmy. čo je podľa mňa veľká škoda. tak sa tým aj ty nenechaj odradiť a hop-šup do čítania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
len pre informáciu, sokrates , platon, a tisice dalsic nedospeli k jednotnej odpovedi, takže nedavam velku sancu tomu, že toto forum to 100% vyrieši,,, ale aj tak vela štastia
mno. ja som sebecky kokot. preto je u mna dobro brane trochu inak ako u matky terezy. dobro sa bohuzial neda brat z jednej univerzalnej roviny