02 jednoznačne, aspon na teraz.....Proste orange jebnuty ojebavačsky by ti iba vzianosti pchal do riti, t-com absolutny ojebavačšsky shit, s nekvalitnymi službami a produktmi za klamlive ceny.....
Momentálne prechádzam z T-mobile do O2 a som nadmieru spokojná.. za 10 eur 150 minút do celej Eú, neobmedzené sms do celej Eú a internet + bonus na telefón 72 eur V T-mobile mi ponúkli za 10 eur len 100 minút, žiadny internet, žiadne sms s komentárom tety, že: "Smsky ti netreba pretože dnes sa na wifi pripojíš všade"
myslím, že najférovejší je O2 ja mám sprostý T-mobile, ktorý hneď ako si odblokujem mobil (napr. toto je jedna z mnoho nevýhod trtmobajlu) do všetkých sietí, z mobilu spakujem preč
Mala som t mobile a yz nikdy viac...teraz mam o2 a som max spokojna a skoro ceoa rodina ma orange a ti su spokojni tiez...ale o2 ma dobre akcie a ponuky
som spokojná s T-mobilom a nie som padnutá na hlavu, mám sekundovú tarifikáciu, kredit si nemusím dobíjať každé 3 mesiace a na pevné linky a na t-mobile to mám 0,15 centov za hovor, čiže môžem volať aj hodinu a mám to za 0, 15 centov a keďže priateľ, otec, mama a niektoré kamarátky májú T-mobile tak sa mi to oplatí..tuším ide o program easy time..keby toho nebolo išla by som do inej siete
Tak ja som bral S3 a ešte mi dali v o2 zlavu 50e vyhodný paušal a zlavu na net atď takže som ju zobral za 400e v t-come stála 500e a paušal by som platil ešte 33e a v orange ani nemali že ich hned posťahovali idioti primitívny
mám o2.. nwm či sú na tom lepšie tesco mobile , tmobile ale s čistým svedomím hovorím že Orange je úplná kktina,zdieračstvo...to ked som mal som čakal že budem vyfaktúrované aj to že som zvýšil hlas počas hovoru
O2 pouzivam uz skoro od ich prichodu na sk trh a som maximalne spokojny. Mam o2 fer s platbou na fakturu, extra balicek na neobmedzene sms do o2 siete a to mi staci.
mám orange a som v pohode, koľko prevolám a presmskujem toko zaplatím a hotovo, neoplatí sa mi ísť do O2 kedže najviac volam s maminou a frajerom a z toho mamina ma nekonečne minuty či čo a frajer je v orangi a ma na mňa hovory zadarmo, takto mi to vyhovuje, mam 0,5 centa za smsku a 0,11 tuším za minútu.., proste neoplatilo by sa mi aj tak ísť do O2 edže šeci v mojom okolí majú Orange.
a myslím, že je tieto pekné lacné časy v O2 tiež nebudú trvať večne.
Mám ešte starú ponuku od orange pre študentov - 110 minút, internet a neobmedzené sms za 20€ a som spokojný. Kým to mám, meniť nebudem. A rozhodne nie O2, to radšej Easy Free. O2 som mal a ich pokrytie siete stojí za hovno, hlavne internet. Mobil si kupujem zásadne mimo operátora.
@sheily dovolim si povedat, ze budu. Staci sa pozriet napriklad do anglicka, ake pausaly a ponuky maju v o2 tam. A co som cital niekolko rozhovorov so sk riaditelom, neplanuju to zmenit, naopak, planuju nove vyhodne sluzby.
mám O2, sťažovať sa určite nemienim, zatiaľ som úplne spokojný, pri prenose som mal bonus 50€, stále kupujem SIMky rodine a kamarátom za 1 cent aj s bonusom ešte a smsky zadarmo na meniny tuším, síce iba do O2, ale tiež poteší každopádne chcem prejsť do Orangeu, aj keď ho neznášam (mali sme od nich net -.-), ale ich momentálna ponuka pre študentov je pre mňa podstatne výhodnejšia ako O2... ALE keďže nemám 18 (a karta je nejakým zázrakom písaná na mňa), nemôžem sa preniesť no čo, O2 je super
mám O2 už veľmi veľmi dlho a som spokojná.. postupne všetci v rodine poprechádzali na o2, aj frajer má, čiže hovory ked volám rodine/frajerovi, mám po 1.minúte zadarmo.. keď si dobijem za 8e, vydrží mi to aj 3 mesiace, lebo smsky príliš neposielam a tie hovory ako som písala, aj hodinu volám za 13centov.
@sheily tak na slovensku ano inde su pausaly fakt vyhodne. dokonca by bol u nas niekolkonasobne vyhodnejsi aj nemecky pausal z orangu, tam su tie ceny za to, co ponukaju, fakt neskutocne nizke
ja som v orange a som spokojná. mám skvelý paušál, vybrala som k nemu dobrý mobil.... ešte rok kým mi to schodí.... a ostatných operátorov nesledujem takže neviem ake maju ponuky.... no stretla som sa už s rôznymi názormi na každeho operatora.... ale tak každemu iné vyhovuje.... mne orange
mam orange a o2...s cistym svedomim mozem povedat ze orange je lepsi...o2 mi nejak nepride o nic vyhodnejsi...navyse su s nim caste problemy ako napr vypadky a na niektorych miestach slabsie pokrytie..
@lenkaska1 lenže nie každý viaže slovo viazanosť správne. Viazanosť, čo sa týka paušálu majú už iba v Telekome. Viazanosť, čo sa týka telefónu, majú viac menej všade. Aj v O2, a ľudia si to neuvedomujú - lebo ti povedia, že keď budeš chcieť odísť, tak proste odídeš a doplatíš zvyšok telefónu na šupu.
Osobne si myslím, že každý, kto frfle na nejakého operátora si nenašiel správny program. Ale to je len môj názor.
Ja som mala Telekom a nevyhovovala mi práve viazanosť, okrem toho sú tuším jediní, ktorí si dávajú "blokovať mobily" iba na svoje simky.
Teraz mám O2 a som spokojná. Kedykoľvek si môžem zmeniť paušál, aj keď som viazaná telefónom, mám paušál, kde mám neobmedzené hovory, SMS, MMS, net tuším nie je neobmedzený, ale aj keď používam FB, gmail, Viber, Whats app a surfujem na nete, ešte nikdy som ho "nevyminula".
Som maximálne spokojná. A brala som si k tomu aj mobil za zvýhodnenú cenu.
mám orange, neobmedzené volania do siete orange, neobmedzené sms-ky a neobmedzený internet. A kedže všetci v mojom okolí s ktorými potrebujem a chcem byť v kontakte majú orange tak som spokojná !
Orange nie je dokonalý, to nehovorím, ale napríklad volali mi ohľadom spokojnosti a sťažovala som sa že niekedy padne net.. a o pár dní mi volali že či je to ešte aktuálne a znížili mi faktúru za internet o 30%.. toto by podľa mňa žiadny iný operátor neurobil.
@sheily vieš ono je to tak že o2 sa to oplatí, oni majú také ceny a výhody všade, jednoducho ich filozofiou je získať si verných a spokojných zákazníkov a ver že zisky majú dobré narozdiel od orange a telekomu či čo to je, od ktorých ľudia iba odchádzajú..
@lenkaska1@andegor to som už počula, že ak si to niekto vie v orange-i "vyhádať" tak si vie vybaviť zľavu na všeličo
@nikoll92 pretože obaja "menej kvalitní" alebo šikovní operátori sa snažia iba o to, aby získali nových zákazníkov a nesústreďujú sa aj na stálych a verných.
O2 došlo na trh a poriadne zamiešalo karty, veď aj s neviazanosťou došli prví oni. Proste sú revoluční a aj keď sa Orange a Telekom snažia s nimi držať krok, veľmi im to nejde...ja osobne to vnímam tak, že Orange ešte áno, ale Telekom už je dávno za zenitom. Ten už majú snáď fakt iba ľudia, ktorí sú tam sto rokov, ešte odkedy to bol eurotel, prípadne mladí, ktorých rodičia sú im verní. A to je logické, lebo keď máš ty napr. Orange, kúpiš svojmu decku O2? Málokto to tak spraví, fakt.
telekom a dlho som mala problem s fakturami, az teraz, ked nam to kamarat vybavil na firmu, mam normalnejsie, ale planujem si po skonceni viazanosti zmluvy ci telefonu, ci coho to mam o rok, prestupit niekde, zistim si vtedy a myslim, ze by to mohol byt o2.
@4lex ale len na obmedzenú dobu či a musíš si za to nejak extra priplatiť? u nás nemá nikto O2 čiže by sa mi to vôbec neoplatilo s t-mobilom som spokojná len kvôli programu easytime, nemusím dobíjať kredit každý mesiac, lebo ho neminiem
@4lex no vidíš najprv musia prevolať minúty a pod. mne raz pracovníčka z O2 volala a chcela ma presvedčiť, ale keď počula moje výhody na volanie na t-mobile nevedela čo má odpovedať proste teším sa, že sa mi kredit veľmi pomaly míňa a môžem si s ľuďmi, kt. sú ďaleko poriadne pokecať
@lenkaska1 ty kkt chcem vidiet ako si s nejakým byrokratom vyhádaš že nebudeš platit viazanosť ked ti drbne nejakú starú zmluvu pred tvoj face s tvojiim podpisom
a orange má ten inrernet dofailovaný hodne ani s 50% zlavou by som ho nechcel
to nehovorim ked mali supervyhodne samoskladacie pausaly zakladne o2 bolo lepsie ako hento ked to clovek rozpocital
@fleur1301 s o2 sa odchádza najlahsie zo vsetkých to ze ti daju doplatit telefon na supu je samozrejmost podla mna ale aspon ti neprijebu este 5 nejakych "pokut" ako to robia pomarance
O2 mám už dosť dlho.. kedysi som mala orange, ale to už bolo čosi nenormálne...mesačne som minule aj 500 korún..ešte na slovenské.. potom sa mama naštvala a povedal, že mi to platiť nebude. Teraz mám O2 a som spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ale nemyslim si, ze ak je niekto spokojny aj s inymi operatormi, tak je padnuty na hlavu
ale inak ked mi skonci viazanost tak idem na o2 lebo toto je fakt debilny operator
A pred tým som mala nekonečný paušál od orangeu a tiež som bola spokojná. A nie necítim sa padnutá na hlavu.
Mimochodom S3 posťahovali, lebo sa každému kazili..
mám orange a som v pohode, koľko prevolám a presmskujem toko zaplatím a hotovo, neoplatí sa mi ísť do O2 kedže najviac volam s maminou a frajerom a z toho mamina ma nekonečne minuty či čo a frajer je v orangi a ma na mňa hovory zadarmo, takto mi to vyhovuje, mam 0,5 centa za smsku a 0,11 tuším za minútu.., proste neoplatilo by sa mi aj tak ísť do O2 edže šeci v mojom okolí majú Orange.
a myslím, že je tieto pekné lacné časy v O2 tiež nebudú trvať večne.
uz 100 rokov chcem o2, ale mobil nepouzivam nejako, tak som sa este nedostala k tomu
Chelo by to uz len novy mobil uz.
To by ma zaujímalo že pokolkych minútach sa ti zruší hovor teraz ked v o2 dali po 1.min zadarmo
Osobne si myslím, že každý, kto frfle na nejakého operátora si nenašiel správny program. Ale to je len môj názor.
Ja som mala Telekom a nevyhovovala mi práve viazanosť, okrem toho sú tuším jediní, ktorí si dávajú "blokovať mobily" iba na svoje simky.
Teraz mám O2 a som spokojná. Kedykoľvek si môžem zmeniť paušál, aj keď som viazaná telefónom, mám paušál, kde mám neobmedzené hovory, SMS, MMS, net tuším nie je neobmedzený, ale aj keď používam FB, gmail, Viber, Whats app a surfujem na nete, ešte nikdy som ho "nevyminula".
Som maximálne spokojná. A brala som si k tomu aj mobil za zvýhodnenú cenu.
ja som sa raz zo srandy posťažoval že mi neprišiel kalendár ktoré zvykli posielať a platil som pol roka menej za faktúry
@nikoll92 pretože obaja "menej kvalitní" alebo šikovní operátori sa snažia iba o to, aby získali nových zákazníkov a nesústreďujú sa aj na stálych a verných.
O2 došlo na trh a poriadne zamiešalo karty, veď aj s neviazanosťou došli prví oni. Proste sú revoluční a aj keď sa Orange a Telekom snažia s nimi držať krok, veľmi im to nejde...ja osobne to vnímam tak, že Orange ešte áno, ale Telekom už je dávno za zenitom. Ten už majú snáď fakt iba ľudia, ktorí sú tam sto rokov, ešte odkedy to bol eurotel, prípadne mladí, ktorých rodičia sú im verní. A to je logické, lebo keď máš ty napr. Orange, kúpiš svojmu decku O2? Málokto to tak spraví, fakt.
a orange má ten inrernet dofailovaný hodne ani s 50% zlavou by som ho nechcel
to nehovorim ked mali supervyhodne samoskladacie pausaly zakladne o2 bolo lepsie ako hento ked to clovek rozpocital
@fleur1301 s o2 sa odchádza najlahsie zo vsetkých to ze ti daju doplatit telefon na supu je samozrejmost podla mna ale aspon ti neprijebu este 5 nejakych "pokut" ako to robia pomarance
s istotou viem povedat len tolko ze si kokot
@overexictedgirl ale treba si uvedomiť že len do O2, a Orange má 10 centov/minúta