Pesimistický, lebo človek - pesimista rozmýšľa nad omoc viac alternatívami ako optimista ktorý má len jednu. Z toho vyplýva, že pesimisti by mali byť všeobecne zodpovednejší v niektorých veciach (ale dokázané to nie je, čisto len na hranici filozofovania )
optimistický, lebo človek sa sústredí na svoj pozitívny cieľ, ktorý chce dosiahnuť a tým pádom nemôže prepadnúť depresií, či negatívnym účinkom stresu, ktoré sú výplodom pesimizmu
optimistický.. prečo? lebo radšej budem žiť šťastný život optimistu, ktorý verí, že sa všetko podarí ako pesimistický, ktorý všetko hm.. ako to povedať... pesimisticky kritizuje..
obidva, ak sú extrémnej miere, ma nesmierne iritujú.
ideál je optimizmus so zdravou dávkou realizmu. lebo keď je niekto za každú cenu vysmiaty a šťastný a dobre naladený, tak mám chuť dať mu facku, a odporúčanie, nech prestane brať tie drogy.
Ja som pesimista, a je to dobré v tom, že vždy myslím na to najhoršie, a zvyčajne príde niečo lepšie. Tak je to dobré nie ?? Ja mám celkovo na všetko taký negatívny postoj.
aj ked sa to vždy nedá, snažím sa udržať si optimistický postoj.. prečo? pretože to vo mne vyvoláva pocit, že sa mi vo všetkom darí, a že aj tie zlé veci mi nakoniec hrajú do karát....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ideál je optimizmus so zdravou dávkou realizmu. lebo keď je niekto za každú cenu vysmiaty a šťastný a dobre naladený, tak mám chuť dať mu facku, a odporúčanie, nech prestane brať tie drogy.
aj keď optimizmus niekedy hraničí až s najivnosťou tak je určite lepší ako pesimizmus
ak sa mi niečo podarí, som z toho happy, ak sa niečo nevidarí, tak som na to pripravený...
Ale z dotyčných 2 asi optimistický,pretože ten poznám lepšie ako pesimistický...