Neviem sa rozhodnúť medzi etikou s mgr Dianovskou, alebo to bolo... neviem si ani spomenúť poriadne na názov, niečo ako- úvod do sveta podnikania s Ing Pecsim....
účto - lebo mi nešlo, matiku - lebo mi nešla, makro - lebo mi nešlo, ADK - lebo mi nešlo (a bola to nuda), slovenčina - lebo profka na mne sedela..a môžem pokračovať so všetkými predmetmi (až na Anglinu, Ekonomiku a voľné hodiny samozrejme
Telesnú!! Nenávidám, neznášam.. plávanie je geniálne, ale behať za loptou po telocvični je horšie ako všetky predmety dokopy.. radšej by som mala dvojhodinovku matiku ako telesnú..
matika! vždy keď sa blížila tá hodina tak ma išlo jebnúť ftuuj, som neskutočne rada, že som sa jej zbavila . Aj keď mojím veľkým snom je ovládať matiku možno raz
geografiu, je mi vcelku ukradnute aky priemysel je na novom zelande a ake hospodarstvo prekvita v amerike
dost dlho aj telesnu, nie ze by mi vadili nejake aktivity, skor mi vadil pristup vyucujucich a spoluziakov, ked sa hrala nejaka hra tak sa hrala do krvi, s dievcatami som si ale vzdy rad zahral volejbal, to bola prijemna pohodicka
matematika, ešte na základnej bola ako tak v pohode, aj slušné známky som mal, no na strednej to bol môj najneobľúbenejší predmet, nevidel som zmysel v tom, na čo mi to kedy bude...a doteraz som to nikde nepotreboval využiť
tak neznášem.. fyziku, chémiu (tie mám našťastie len teraz v prvom ročníku) potom matiku!! (dva roky :/) a čo ja viem.. technické kreslenie napr. (2 roky)...
tak neznášam.. fyziku, chémiu (tie mám našťastie len teraz v prvom ročníku) potom matiku!! (dva roky :/) a čo ja viem.. technické kreslenie napr. (2 roky)...
matika,fyzika,chemia uplne nepodtatne tazke kokotiny....ale slvoencina mi tiez nejde..nac sa ucit vetne cleny vzivote di nebudem doma len tak rozoberat vety na kusky
zemepis a zemepisarku... to obla tak komplikovana ucitelka ona nie ze normalne veci robyla ako bezny ucitel vsetci skuali bezne na dejepise prirodopise sme robili to iste skusanie pisomky. nie jeb ona mus byt ako vedec ona vynachadza nove prostriedky na ucenie a my jebnuty sa to potom musime ucit jej metodu znamok nie zeby normalnu pisomku ona vam da milion pet referatov testov a poslat jej to na mail sibnuta preto ju nemam rada lebo sa mam zrazu jebcit s testami miesto knihami tie sa otvaraju rychlejsie nez pc ...piseme jak blazni vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
kazdopadne teraz z nich idem maturovat + BIO.
Keby som mohol, újdem zo školy z tých hodín..
s ňou aj nemčina,biológia a dejepis s noskou a geografia...
v podstate u mňa je to tak, že keď niečomu rozumiem tak milujem každý predmet, ale ak nie, tak ho nenávidím
dost dlho aj telesnu, nie ze by mi vadili nejake aktivity, skor mi vadil pristup vyucujucich a spoluziakov, ked sa hrala nejaka hra tak sa hrala do krvi, s dievcatami som si ale vzdy rad zahral volejbal, to bola prijemna pohodicka
A milovala som telesnu ♥