najlepsi rok je pre mna zatial tento ... spoznala som vela uzasnych ludi, svojho priatela ... konecne som zacala zit ... a vsetko to zacalo na silvestra
no najlepsi zatial asi prvy polrok roku 2008 druhy polrok 2008 bol hrozny a prvy polrok 2009 tiez nic moc ale tak dal sa ..a druhy polrok 2009 vyzera fajn
pre mňa bol rok 2008 asi najhorší v mojom živote nič sa mi nedarilo naozaj nič 2009 je zatial v pohode a na rok 2010 mám predpovedané obrovské šťastie a úspechy
no viem s istotou, ze najhorsi rok je tento (2009). neskutocne vela zlych veci sa deje, viaceri moji blizki su vazne chori, mnohi sa rozchadzaju, hadaju atd...
tak keby mi bol niekto povedal, čo všetko zažijem v tomto roku...vyhlásim ho za blázna.
Ja nie som veľmi náročný človek, ale toto je už horor. Ešte 2 mesiace a pár dní, dúfam, že dožijem pri zdravom rozume. A toto, nech sa už neopakuje nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čo si ja pamätám, čiže vynímajúc detské časy by som za najhorší označila 2007, stalo sa vtedy veľa veľmi nepekných vecí a najlepší tento
inak dá sa to aj numerologicky vypočítať, dátum narodenia čiže napr, môj 22.6. plus rok, pre ktorý chceme zistiť čiže napr. 2009: 2+2+6+2+0+0+9 = 21; 2+1 = 3 a 3 je veľmi šťastné číslo. 2+2+6+2+7 = 19; 1+9 = 10; 1+0 = 1 jednotka je číslo označujúce silu, ale keďže vzišla z 10, kde teda bola nula a nula všetko prevracia bol to rok, kedy som bola veľmi slabá...
ťažko však povedať, že či je toto náhoda, alebo tá numerológia fakt až tak funguje...
v každom prípade, či bol rok dobrý alebo zlý, v prvom rade bol poučný a to je pre mňa dôležité...
nvm to takto povedat,kazdy ma to svoje pre a prosti,ale tak co sa tohto tyka tak ten mal viac tych proti,nic moc to bol rok,ale moze sa to este radikalne zmenit,nikdy nvs...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A žiadny nepovažujem za najlepší. Iba zlé sú zatiaľ.
Najlepší bude budúci.Just.
takže asi tento,aj keď som bola šťastná aj...
a najlepsi rok? ten asi este len pride...
Ja nie som veľmi náročný človek, ale toto je už horor. Ešte 2 mesiace a pár dní, dúfam, že dožijem pri zdravom rozume. A toto, nech sa už neopakuje nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vtedy som nic nemusel robit a moja lenivost bola uplne spokojna, bo som cele dni, tyzdne, mesiace iba lezal, teda plaval
inak dá sa to aj numerologicky vypočítať, dátum narodenia čiže napr, môj 22.6. plus rok, pre ktorý chceme zistiť čiže napr. 2009: 2+2+6+2+0+0+9 = 21; 2+1 = 3 a 3 je veľmi šťastné číslo. 2+2+6+2+7 = 19; 1+9 = 10; 1+0 = 1 jednotka je číslo označujúce silu, ale keďže vzišla z 10, kde teda bola nula a nula všetko prevracia bol to rok, kedy som bola veľmi slabá...
ťažko však povedať, že či je toto náhoda, alebo tá numerológia fakt až tak funguje...
v každom prípade, či bol rok dobrý alebo zlý, v prvom rade bol poučný a to je pre mňa dôležité...