a vlastne som ešte chcela dodať, že nemám až taký prehľad, aby som toto mohla objektívne hodnotiť, všetci tí polyteistickí boli všetko len nie čiernobieli a pri tom kresťanskom je rozdiel v klasickom cirkevnom ponímaní a jeho sadistickou starozákonnou verziou, ktorá si zrejme myslela, že ľudstvo je veľmi realistické The Sims.
Okrem toho, úplne cynicky dodávam, že aj obyčajný Eros/Amor môže byť riadny hajzel.
Ešte dodám, že je to aj tak jedno, lebo sú to aj tak všetko mimozemšťania (a ak by som mala brať charakteristiky podľa Hviezdnej brány, najhorší z tohto je Ra. Poondiaty Go´auld
@mielikki Yahve zase nenápadne pretiahol 14 ročnú pannu a dal jej vedieť o tom skrze anjela v nejakom piatom mesiaci. Čo očividne sa nedá porovnávať z Diom ktorý sa hoci v podobe býka aspoň ukázal. A skrze anjela a nie osobne dať vedieť je tiež riadné hajzlovstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kto iný by sa za účelom zviesť dievča premieňal na býka?
viem, je to mimo tému ale...robil som prezentáciu o kultúre Indie.. som sa učil tieto vecičky
(doplnenie pre to, ak by mal niekto pocit, že to niekto vykryje jednorazovou premenou na kobylu)
Okrem toho, úplne cynicky dodávam, že aj obyčajný Eros/Amor môže byť riadny hajzel.
Ešte dodám, že je to aj tak jedno, lebo sú to aj tak všetko mimozemšťania (a ak by som mala brať charakteristiky podľa Hviezdnej brány, najhorší z tohto je Ra. Poondiaty Go´auld
@nationalgeographic prečo podľa teba odin? a nie nedá sa sa viac možností
a kokota si rob zo spolužiakov