Máte nejaký taký? Nemyslim hudbu - songy. Napr mne sa strašne páči ten zvuk pri fotografovaní - určite to poznáte z filmov, taky dynamicky, myslím že to boli ešte tie staručké fotoaparaty pri ktorých vyletel ten dym. Alebo aj tlkot srdca je pre mna zaujim
Keď tak nad tým rozmýšľam, mám rada strašne veľa zvukov... Na každom je niečo pekné... napr. zvuk listovania v knihe, zvuk píšuceho pera/ceruzky, kvapky dažďa dopadajúce na listy stromov, zvuk, keď kráčam cez mláku, potok, alebo keď kráčam po snehu, detský smiech, štrngot kľúčov, to praskanie, čo počuť pri počúvaní starých platní, a mnoho ďalších, na ktoré si už teraz nespomeniem
praskanie snehu pod nohami pri chódzi, šum stromov, keď horí ohník a praskanie tých uhlíkov, dážď a hrmot, keď sa prehýňa papier, aj ten fotoaparát keď sa nastavuje zoom, otváranie plechovky, ťukanie na klávesnici a na písacom stroji, také tie strašidelné zvuky kostolného zvona ale iba keď je v diaľke, siréna pretože mám taký ten príjemný vnútorný strach , klepot dámskych podpätkov v podchode o asfalt, autá v diaľke prechádzajúce po vlhkej vozovke a mlákach, detský smiech, tikajúci zvuk pri otváraní safeu, vrany, taký ten štrngot malých kamienkov keď po nich prechádza auto alebo bicykel, a potom taký tlmený zvuk keď sa na seba ukladajú obrúsene kjamene, ťukot myšky a pod. jednoducho veľmi veľa vecí
mam vela zvukovych a vselijakych inych zmyslovych uchyliek, ale skoda, ze kazdy to ma inak, to si potom musim vzdy nechat pre seba, pokial s tym nezacne niekto, takze diky za temu
Zvuky lesa- stromy, šušťanie stromov, spev vtákov.. ďalej dážď, búrky, a v lese keď sneží veľmi husto a padajú veľké vločky a počuť ich ako dopadaju na zem, a "vŕzagnie" snehu pod nohami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Inak nemám nejaký zvuk, ktorý by som milovala..
napriklad
Potom oblubujem dopad vody (vodopady),
Ale najviac uplne najviac sum stromov. To je super. Clovek sadne zavrie oci a relaxuje
mne sa páči pukanie dreva keď horí
a zvuk daždu. ked celkovo prší, alebo ked to počujem na parapetách. a ešte ked kráčam po snehu.
výstrel štupla zo šampanského a potom nalievanie do pohára...
na zdravie...filip
a zbožňujem šuchotanie pera alebo ceruzky po papieri, keď píšem...
inak konečne super fórum
Škrabot brka pri písaní
Ale úplne najviac je zvuk toho, ako vám pod topánkami vŕzga čerstvonapadnutý sneh!
a este sa mi paci niektore strielanie
silno neznasam fen.
hej a klapky na flaute, ked sa stlacia
trhanie chrumiek
neznasam chrumanie, sirenu na skusku o 12.
mam vela zvukovych a vselijakych inych zmyslovych uchyliek, ale skoda, ze kazdy to ma inak, to si potom musim vzdy nechat pre seba, pokial s tym nezacne niekto, takze diky za temu
2:57 jak ten naboj dopadne na zem je tiež super zvuk