Máte také? Napr ja sa dobre cítim ked môžem písať s novo kúpenou ceruzkou, alebo rada píšem s tučnými centrofixami, alebo mam rada (široko - Ačkové) sklené farebné 3 decove pohare. Vlastníte nejaké take vecí z ktorých máte dobrý pocit? Teda ktoré radi ber
@3 tiez mam rada, ked hladkam mojich skreculov, lubim chytat seba po peelingu, potom este na strednej, ked mal spoluziak cerstvo oholenu hlavu, to bolo super a este jeden moj kamarat ma hrozne take hebke ruky, tak este to
@neutralnothing no inak tie chlapčenske 3mm strihy su ozaj super na dotyk škrečka som tiež mala, mal taku hebučku srsť^^ ale aj tie nove knihy čo nemaju polakovane strany majú super vôňu
ja hodváb, potom viete keď je veľký bal tlačiarenskeho papieru, alebo niečoho nového-časopisy noviny, roztrhnete ten priesvitný obal a potom prechádzate prstami po tých ostrých krajoch a stále to zarovnávate... alebo už spomínané knihy, tiež drevo, a rada ohmatávam chlapovi šiju a hruď. jáj a ešte mačkám svojho potkana. a keď mala @ameliepoulain dlhé vlasy tak som ľúbila jej kučierky vychytkávať...
väčšinou nejakých pogumovaných vecí, ale musí to byť taká dobrá guma napr. tatko mal také super gumové tlačítka na telefóne. alebo mám taký zapaľovač s takou jemnou vrstvičkou čohosi, čo je na dotyk také gumové.
...hej, hej, som informatik, ale... notebooku, klávesnice...
zaprvé preto, lebo je to stále... jeden z veľmi mála objektov čo sú moje, že som si na ne zarobil.
zadruhé som proste informatik, čo sa dá robiť...
a zatretie je to pocit, že mám pod rukami potenciál a možnosť urobiť/zrealizovať (s dostatkom trpezlivosti a času, heh) veľkú väčšinu vecí čo by som urobiť a zrealizovať chcel.
a potom... keď je dlhšie položený na matraci, tak sa aj zohreje, a ľudské teplo je očividne veľmi vzácna a nedostatková komodita, tak je toto celkom prijateľná náhrada
Svojich vlasov, hladke a uzasne a vela z uz spomenutych veci. Hlavne vsetko hladke, makke, jemne...ale aj chlapov sa rada dotykam a zien nie ani. Len seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a rada chytam strniska a škrabkam si oň ruku napr. ale to asi nie je vec
a ešte ludwiga a gregysa.
a brúška psíkov!
A mobil.
zaprvé preto, lebo je to stále... jeden z veľmi mála objektov čo sú moje, že som si na ne zarobil.
zadruhé som proste informatik, čo sa dá robiť...
a zatretie je to pocit, že mám pod rukami potenciál a možnosť urobiť/zrealizovať (s dostatkom trpezlivosti a času, heh) veľkú väčšinu vecí čo by som urobiť a zrealizovať chcel.
a potom... keď je dlhšie položený na matraci, tak sa aj zohreje, a ľudské teplo je očividne veľmi vzácna a nedostatková komodita, tak je toto celkom prijateľná náhrada
.. roznych druhov papiera, vizitkovy papier s reliefom to je jedna parada na dotyk
psej srsti ked je cista ovsem
heh, to je prdelka, z tej sa musí dobre srať ......filip
a ako @majo rad sa chytám volantu môjho tátoša