Možem sa opýtat? asi 3 mesiace mám kurie očko na pravej nohe pod velkým palcom, nepomáhali náplaste vodičky tak som šla na kožné. Dnes mi vypalovali dusíkom a po 2 hodinách som v priebehu 5minut dostala 7 krčov do prstov, čo aj nikdy som krče nemala. Može
Ahoj ja som to tiež mal keď som bol malý. A pár krát som bol u kožnej tiež mi to vypalovala dusíkom. Nebolo to nič príjemné no po pár rázoch mi to zmizlo. Moja rada: vydržať
Chceš osvedčenú dedinskú radu? Ako odstraniť kurie oko? Par krát som kurie oko mala na prstoch a nikdy som s tym nebola u kozmetičky
Ide o to že možno to nebudeš mať kde zrealizovať Okey idem na radu:
Nám od mala babka, či mamina hovorila toto:" Vezmi si kúsok nite alebo špagátu, urob na ňom uzlík (počet kurích očiek = počet uzlíkov na šnúrke) a zakop to do hnoja"
Zdá sa to určite smiešne alebo ako vtip, ale mne to vzdy pomohlo
Problém je, že dnes už malokto chová dobytok a ma k dispozícií hnoj
ja som sa kurieho oka zbavila tak, že som kyselinu citronovu (potravinársku) dala na tanierik, zaliala trošku vodou, urobila ako keby takú kašičku a v tom som si to kurie oko máčala a ono zmizlo
ja som ho mal strednej tiež zopár krát. s prvými dvoma som chodil ku kožnej na dusík. ked sa mi spravilo tretí krát, som si povedal ze serem na kožnú aj na dusík nebudem sa týrať a ono mi po čase zmizlo samo a už sa od vtedy neobjavilo možno tomu pomohol aj gresík, ktorý som na strednej celkom aktívne pofajčieval
nebolo to z dusíka ale z toho, ze kedze si mala bradavicu na chodidle a bolo to bolestive nekracala si normalne ako zvyknes kracat ale vselujak si vykrivovala nohu ked si sa chcela postavit na tu nohu..pretazila si svaly, casti nohy ktore nepouzivas...
@luc.ka čo je na tom hlupe prosím ťa? občas rady "starých materí" majú väčšiu hodnotu ako ta najlepšía kožná, mne to vždy pomohlo a premňa zamňa chodte sa vy ostatní týrať vypaľovaním dusíkom ked ste takí obmedzení
viem, že aj dáka zelina na to pomáha, zo stonky vyteká taká žltá kvapalina alebo čo, ale neviem ako sa to volá a v tomto období to ani nenájdeš, až na jar je toho plno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nemyslím si že je to vážne - maximálne prídeš o prst
Ide o to že možno to nebudeš mať kde zrealizovať Okey idem na radu:
Nám od mala babka, či mamina hovorila toto:" Vezmi si kúsok nite alebo špagátu, urob na ňom uzlík (počet kurích očiek = počet uzlíkov na šnúrke) a zakop to do hnoja"
Zdá sa to určite smiešne alebo ako vtip, ale mne to vzdy pomohlo
Problém je, že dnes už malokto chová dobytok a ma k dispozícií hnoj