Myslite si ze existuje laska na prvy pohlad? Alebo ide skor len o zidealizovanie si toho druheho? Co to vlastne je ked sa dievcatu rozklepu kolena pri neznamom chlapovi, ktoreho pozna napr len z videnia, alebo naopak ked sa chlapovi roztrasu kolena z nezn
Ja si osobne myslím, že to nie je láska ale fakt iba zidealizovanie toho druhého, veď nemožno niekoho ľúbiť ak ho v skutočnosti vôbec nepoznáme, je to len túžba z poznania nepoznaného...
hm, ja osobne mám takéto "lásky", je ich niekoľko dokonca, stretávam ich dajme tomu v škole alebo tak ale ani neviem, ako sa ten dotyčný volá. len sa mi veľmi páči na ňom niečo, napr. na jednom, že má skvele vymodelovanú čelusť (viem, že to znie čudne, ale nepoznám veľa chlapov, ktorý by mali také ostré črty ako on a preto ma fascinuje..) ale netúžim sa s ním zoznámiť, len občas sa na neho pozrieť
Láska.. Na toto by som asi mal napísať blog Je to ťažké vysvetliť. Osobne verím na lásku na prvý pohľad. Ale podľa mňa je to len také očarenie v nás. Nenazval by som to láskou, je to zaľúbenie. Lenže z lásky na prvý pohľad býva často sklamanie. A zo sklamania slzy. Je to láska? Možno, veď láska bolí...
no tak podla mna, sa da na prvy pohlad zistit ci by si dvaja rozumenli, ale musia na to byt dvaja, nie len roztrasene kolena jedneho z nich, ale oboch... ked zistia ze ne seba obaja pokukuju a potom su z toho celi bez seba, vtedy by to mohol byt zarodok lasky, ale je pravdou ze sa vobec nepoznaju takze to vobec nemusi byt take idealne ako si mozno myslia. a laska na prvy polad je podla mna velky zazrak vatvoreny z malych impulzov vo svete normalneho komunikativneho zblizovania...
pripajam sa k nazoru cilo 2 pokial sa s dotycnou osobou zacnes viac kontaktovat a stretavat moze sa ti teoreticky aj uplne znechutit a to potom nehovorime o laske takze ked sa na to pozrieme logicky ... ale na druhej strane hovori ze na co nestaci rozum to vyriesi srdce
vdaka prispevku c.4 som prisla na to, ze namiesto lasky na prvy pohlad je lepsie rozpravat o ocareni a to sa mi pozdava viacej ako slova laska na prvy pohlad a zalubenie... moze tam byt tuzba po osloveni toho druheho, po spoznani a na zaklade toho sa uz uvidi ci to bola laska na prvy pohlad alebo nic z toho
ja stale verim v lasku na prvy pohlad, aj ked som ju este nezazila, mne to pripada ako z rozpravky a viem, ze rozpravky nie su realne, ale stale je tu nadej, no nie? ale zase na druhej strane, ako v jednej starej pesnicke sa spieva: What is love? baby dont hurt me, dont hurt me, no more, tak si myslim, ze LOVE HURTS? presvedci ma niekto o opaku?????
hehe,tak toto sa stalo mne : "laska" na prvy pohlad...stale som musela na neho mysliet,ked som ho stretla,rozbuchalo sa mi srdce a roztriasli kolena...je o dost starsi odo mna...a to sme sa spolu aj celkom bavili,tak raz tyzdenne,bo sme chodili na jednu zaujmovu cinnost...takto..pacil sa mi dva roky,pokial sa prednedavno neukazal s "frajerkou"...to mi vlepilo taku rano,ze som sa z toho musela spamatat...a je to tak rozhodne lepsie len skoda,ze to muselo trvat tak dlho
Láska na prvý pohľad nie je... podľa mňa, je len príťažlivosť... človek predsa nemôže vedieť, či je daná osoba ozaj skvely človek a láska teda nie je len o vzhlade, kt. sa nam poskytuje pri prvom pohľade, ale aj vnútre človeka, kt. nie je vtedy ešte vidieť...
No na prvy pohlad to moze ale nemusi vyjst...je to proste o tom ci stretnete toho praveho....niekedy sa moze clovek zalubit na prvy pohlad, ale v momente ked zpozna jeho spravanie tak zisti ze to ani nebola laska...
ved ako mozme lubit takeho cloveka ktoreho nepozname??moze sa nam pacit ale to je vsetko
na prvý pohľad sa len môže začať láska.. to slovo je moc silné a len pohlad na neho nestačí, má oveľa hlbší význam..sú to len náhody že ak sa ti niekto zapáči a je pre teba krásny a dokonalý, že je taký pre teba aj vo vnútri..
Ja si myslim,ze laska na prvy pohlad neexistuje,lebo to sa clovek zalubi len do vzhladu,ale to nie je laska,a ak si niekto mysli ze je,tak este nikdy naozaj nelubil...
Ja ked som mojho chalana videla prvýkrát, povedala som : "ON je aký škaredý" ale to som ho videla len z druhej strany cesty, no ked som sa s nim rozpráala a začala s nim abviť bolo všetko super a je fakt pekný len predtým ako ma s nim šla zoznamiť kamoška som si ho inak predstavovala.. takže podla mna láska na prvý pohlad nie je dôležitá.. dôležité je ako je ti s tým človekom po dlhšej dobe a tak...
Za seba mozem povedat - ze existuje. Este pred par dnami by som pravdepodobne tvrdila opak ale clovek mieni a boh meni.
S mojim priatelom som sa stretla na chodbe na intraku. Ja som sa chcela ucit na pisomku a oni oslavovali.
Len tak sme sa dali do reci a ja som hned vedela, ze s tym clovekom chcem byt viac ako znama. Bavili sme sa na tej chodbe do rana cca asi 7hodin a stale sme mali o com kecat. Hned na druhy den sme isli von a vlastne od vtedy sme stale spolu ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ved ako mozme lubit takeho cloveka ktoreho nepozname??moze sa nam pacit ale to je vsetko
S mojim priatelom som sa stretla na chodbe na intraku. Ja som sa chcela ucit na pisomku a oni oslavovali.
Len tak sme sa dali do reci a ja som hned vedela, ze s tym clovekom chcem byt viac ako znama. Bavili sme sa na tej chodbe do rana cca asi 7hodin a stale sme mali o com kecat. Hned na druhy den sme isli von a vlastne od vtedy sme stale spolu ....