Kolko tu este tych laskovacich for bude??? Laska tam laska sem..... mozete riesit aj nieco ine ako lasku,milovanie sex???? co takto napriklad vianoce alebo s nimi spojeny koniec sveta, to su dost aktualne temy....
@provo vianoce a neexistujúci koniec sveta sú veci o ktorých sa nedá rozprávať ani polemizovať, lebo sú totálne nepodstatné a je bezpredmetné úvahami o takých píčovinách strácať čas
Dá sa to. Zažil som/zažívam. Stále neviem čo robiť..nechávam to tak,ale ako sa veci vyvíjajú vyzerá to skor pre tú druhú. Aj ked s prvou asi budem bývať :/ hmm
akože všetko otatné je vzduch, nič, nezmysel, blbosť???
práve že milovanie sex a podobne záležitosti sú totálne nepodstatné PÍČOVINY s ktorymi sa iba straca drahocenny cas. Riesit problemy typu "koniec sveta" je urcite zazivnejsie a zmysluplnejsie ako citat fora "mam urobit striptiz", "on ma miluje a nemiluje a nanemiluje" a pod. a chod si niekomu vyznat lasku alebo vyliat srdce ak je to pre teba tak "podstatné"
@provo nehovorím, že je to to najpodstatnejšie na svete, ale vždy zaujímavejšia téma na uvažovanie než nejaký skurvený pokrytecký komerčný sviatok, alebo výplody nejakého chorého mozgu to už aj ten striptíz je lepší
za to, že ťa nikto nemá rád nemusíš nadávať na lásku a iné hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Vzdy mas jednu radsej
akože všetko otatné je vzduch, nič, nezmysel, blbosť???
práve že milovanie sex a podobne záležitosti sú totálne nepodstatné PÍČOVINY s ktorymi sa iba straca drahocenny cas. Riesit problemy typu "koniec sveta" je urcite zazivnejsie a zmysluplnejsie ako citat fora "mam urobit striptiz", "on ma miluje a nemiluje a nanemiluje" a pod. a chod si niekomu vyznat lasku alebo vyliat srdce ak je to pre teba tak "podstatné"
za to, že ťa nikto nemá rád nemusíš nadávať na lásku a iné hovadiny
ak si myslis ze milujes dve naraz,tak pri tej jednej si to len nahovaras.
Osobne som si myslela že sa to dá, viac ľudí. No dá, ale skutočnú lásku takú tú silnú, to môžeš iba ku jednému.
Ale bola som v tom že samozrejme dá, ale nie čas dokázal že nie, jednak je to nezmyselné a po druhé nie je to tak jednoducho.