Čo to podľa Vášho názoru znamená? Včera som videla v jednej nemenovanej TV film, z ktorého mi bolo jasné, že každý má právo dostať šancu...len mi nie je úplne jasné, čo to vlastne znamená...že dostať šancu...
Pre obycajneho smrtelnika znamena dosatt sancu naprilkad ked tvoj priatel spravi nieco zle.Teba to bude boliet,ale ked ho milujes das mu sancu odcinit to,spravit ta stastnou...to znamena dat smtelnikovi sancu,aspon podla mna
alebo,keď sklameš niekoho blízkeho pre to,čo si urobila..má ťa rád a preto ti dá šancu na získanie dovery...človek má rád iného a poskytne mu šancu odčiniť to,čo spravil zle
teraz som urobila uplne maximalne strasny pruser a matka mi na to dosla....dost nasrana na mna bola bo ja som take pruserowe dieta (((...ale dala mi sancu to wsetko naprawit a newykaslala sa na mna aj ked mohla....tak uz wies??
clovek premyslanim nad tymi ktore mal a ktore sa uz nevratia strati aj tie ktore prichadzaju, on ich neuvidí .. treba sa zamerat na sucasnost ..z minulosti sa treba poucit a nie rozmyslat co by bolo keby ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to byste nevzdelanci, to byste videli"
Majlos// dobreee