Boha ale fakt, dakde ma 7 a dakde 9, co si myslite vy ,ako to teda naozaj je ,ja neviem.. Ale asi preto sa topia vo vreci lebo im tie zivoty rychlo vyprchaju aj ked ich je 7(9)
Laciskoo:akoze tebe vcera mama citala na dobru nocku daku knizocku, kde macka mala 9 zivotov, ale predtym si pozeral KOcura v cizmach a tam sa hovorilo, ze ich ma 9....tak si etraz zmateny, ze?
no moja mačka musí mať tých životov minimálne 20... ( 3x sme ju omylom prešli bicyklom, niekoľkokrát spadla zo strecgy faráže a raz som jej nohu omylom prešiel autom-spala pod autom a nezobudila sa....)
ma iba jeden zivot ako kazdy iny tvor. Zober vidli a napichni ju a je mrtva. Alebo do nej strel a je o nej a chcipne ako macka . Ja to neskusam. bo ja zvieratam neublizujem ia otravnym lietajuim potvoram
tak ja som vzdy pocul len o cisle 9 ale inak hovori sa to preto ze macky su naozaj schopne toho vela prezit aj ja to poznam z vlastnej skusenosti samozrejme vzdy islo o nehodu a raz som jej z vlastnich penazi zacvakal veterinara aby ju z toho dostal ale macka pokial ju vedome nezabijes naozaj tak lahko neskape
Moj oco mi raz hovoril, ze ked bol maly, chcel zabit ich masku, ktorej daco bolo a ze ju vzal do vreca, zakopal na poli do zeme a potom pichal vydlami...no hnus...som msylela, ze mu strelim, ked mi to hovoril ...a jo, etste k teme, nemohol ju zabit
mačka je velmo divna lebo raz ked som bola mala (mala som asi pat rokov) som bola u kamošky ktora byva na jedenastom poschodi. A ona mala mačku a ta ma nasrala lebo ma uškrabla a ked som ju vyšmarila z okna rovno na cestu kde je velka premavka tak ju tam zrazilo este aj auto a nic sa jej nestalo. vylizala sa
že ma mačka len 1 život?? tak s tym nesuhlasim...podla mna je neuveritelne ťažke sa zbavit mačky,alee spytam sa starej mamy,onaa redukuje počet mačiek u nas v rodine...ktovie kolkokrat ich topi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Laciskoo:akoze tebe vcera mama citala na dobru nocku daku knizocku, kde macka mala 9 zivotov, ale predtym si pozeral KOcura v cizmach a tam sa hovorilo, ze ich ma 9....tak si etraz zmateny, ze?
to robi to rano...unavena som, etelen som prisla z vonku
ale ináč ľutujem mačky... aj keby mali 9 životov tak to majú pekelne ťažké..