Magia ? Neznasam trapnych teenagerov, ktory sa snazia kuzlit ked o tom nevedia ani hovno.... A hlavne tych co to robia iba zo zvedavosti....
Dobra rada, ser na to. Ak tomu neveris, naco sa tym zapodievat a ak tomu veris uricte si pocula o tom ake je to nebezpecne ...
A co si myslim o magii ? Hlboka ucta k Magom ich cesta je obzvlast tazka, natolko tazka, ze ja si na nu netrufam ani zdaleka, bojim sa totiz sameho seba viac ako kohokolvek ineho.
magia??? to obdivujem ludi, ktorí to vazne ovladaju. Je to sice pre mna dost zaujimave, ale iba ako pre pozorovatela, ja by som si s tym nezacala...so ziadnou formou magie,myslim tej skutocnej. No netreba si s tym zahravat...ale som aj tak zvedava ci vazne existuje woodoo. co si myslite?
Vela sa o tom premlelo ale nakoniec to ukoncili ludia ako ty.
"Magiou nazyvali ludia v minulosti veci, ktore si nevedeli vysvetlit."
Dnes to volaju podvodom, ale pointa ich spravanie je taka ista ....
Z vedeckeho hladiska: Ludsky mozog je vyuzivany z 3-6%. Vies si predstavit co by bol clovek schopny robit keby ho vedel pouzivat dajme tomu na 50% alebo 100>?
Verim, ze v minulosti boli ludia, ktory sa sustredovali na to aby zvladli svoju mysel, bolo to ich celozivotne poslanie. Co boli schopny vykonat ? Tolko zmienok, o veciach nadprirodzenych a predsa tomu tolko ludi neveri... Je pravda, ze legendy zvyknu prifarbovat a to v dost velkom zabere, ale z niecoho museli vychadzat...
Mam doma nejaku tu ezotericku literaturu a bol som aj na kurze, kde sa uci (okrem ineho) pouzivanie mimozmysloveho vnimania a az kym som tam bol, bol som uplny skeptik, co sa takych veci tyka. A tam som zrazu ovladal telepatiu, dokazal som v mysli vidiet ludi, ktorych som v zivote nevidel, na dialku, diagnostikovat...na tom kurze sa ucilo aj liecit druhych aj sami seba pomocou predstavivosti - uz mnoho ludi si tak udajne vyliecilo aj rakovinu. Tiez sa tam uci programovat buducnost...beznemu cloveku to pride ako sekta, ale v skutocnosti to ako vravi ondy nie je o nicom inom nez o vyuzivani vacsej casti mozgu. Aj to sa mozno da nazvat "magiou".
Dnes uz z toho vela nevyuzivam, predtym som bol do toho uplny blazon. Ale pomocou toho som sa rozhodol, na ktoru skolu pojdem. Da sa povedat, ze som dostal dokonale znamenie...
Ale ak chces nejake zalinadlo... poradim ti napriklad, co robit, aby sa do teba zalubil nejaky chlap.
Takze najprv mu musis nejako nenapadne vzat jeden chlp. Potom vezmi cistu sklenenu flasu, daj chlp dnu, zalej to cervenym vinom a pridaj trochu skorocelu kopijoviteho. Potom tu flasu chod vecer zakopat na cintorin...a nechaj ju tam do rana. A medzitym, presne o polnoci vyslov 6-krat zaklinadlo: "Vzyvam vas, bohyne magie! Nech muz, ktoreho chlp lezi na cintorine, zalubi sa do mna." A potom...rano o desiatej (ani o mninutu skor!!) tu flasu vykopes, rozijesa zlikvidujes.
vynimocne suhlasim so solonom nie je dobre ked si z toho robi prdel niekto kto vobec nevie o co ide... moj vztah k takymto veciam je prosty vela o tom citam (v knihach,na nete) ale nikdy to nepouzijem v praxi nikdy nie je dobre zahravat sa s niecim nad cim clovek nema kontrolu ale taky vseobecny prehlad nezaskodi nikomu a tak ejdnoduche veci ako kary,numerologia by som nechal na profesionalov ...
Osobne by som v zivote za nejakou vesticou co mi vyvesti osud z karat alebo pomocou nejakych vypoctov nezasiel. O com by to bolo, keby clovek poznal svoj osud? Aj tak sa clovek moze VZDY rozhodnut a podla "odbornikov" nikdy nie je nemenny a neustale ho clovek meni. Keby mi ale nejaka vestica za 50 Sk povedla, ze onedlho ma zrazi kamion, mozno by som si to uz len sam vsugeroval a zrazil by ma.
Takze co sa tarotu a numerologie a tak tyka... mozno na tom nieco bude...ale ja to neuznavam.
magia? Netreba ju skusat zo zvedavosti. Nieje to ako táborák, ktorého plamene sa daju zjasnut za pár sekúnd. Následky(cenu, daň) za mágiu si prezijeme bud teraz alebo nabuduce, ale vzdy. Za vsetko sa plati, ci za dobré alebo za zlé. Mágii sa treba venovat naplno alebo vôbec.
Ja napriklad milujem tu zenu, co mava noci na markize svoj program, tusim sa to vola Skutocne osudy, a vesti na telefonaty. Keby aspon bola nejaka odbornicka a vestila by samostatne... ale cela jej praca je o tom, ze ona NATUKA DO POCITACA udaje, co ten co telefonuje nadiktuje, a potom z toho pocitaca doslova precita, co jej tam nejaky astrologicky software vyhodi...a kolko love za taku hodinovu relaciu musi dostavat... a ti chudaci, co telefonuju, aby sa dozvedeli, ze treba pockat do septembra a potom budu zdravi, ktovie, kolko za tie hovory platia!
podla mna tie vestice len hadaju...bud uhadnu spravne abo ee...tym ktorým uhadnu spravne vieria ze maju neviem aku moc a tym kt neuhadnu si uvedomia ze minuli prachy
oni to nehadaju tam su stanovene nejake zakony numerologia hviezd a tak oni vzdy povedia to co im laptom vyrata ale ja to nekukavam skor ta vestica co je na jojke sa mi zda byt lepsie a menej si sere do huby co sa tyka ohlasov na nu udajne sa vsetko co vyvestila splnilo ...
magia...podla mna je magia koniček, niečo čo ta zaujme a chceš o tom vediet viac a ked
nadobudneš iste poznatky chceš ich aj vyskušat v parxi, tí čo maju v hlave nasypane že to amju od narodenia...mmm podla mna, keby som mala ten "dar" tak asi nespim lebo vediet kedy umriem a kolko bude žit moj brat
Astrologia tvrdi, ze udalosti na Zemi maju suvis s pohybmi planet a hviezd na oblohe. Toto by bola vedecky testovatelna hypoteza, keby astrologovia isli z kozou na trh a vyslovili konkretne predpovede, ktore by sa dali overit. Oni vsak maju rozum a svoje predpovede formuluju tak nejasne, ze sa daju povazovat za splnene, nech sa to skonci akokolvek. Tvrdenia typu "osobne vztahy sa mozu prehlbit" alebo "budete mat financne vyhodnu prilezitost" nemozno nikdy vyvratit.
Astrologia predovsetkym nie je zlucitelna s inymi teoriami, ktore su experimentalne overene. Ked Newton objavil zakony popisujuce pohyb planet, stala sa astrologia uplne neprijatelnym ucenim. Preco by mali mat polohy vzialenych planet akekolvek korelacie s makromolekulami na Zemi, ktore same seba nazvali inteligentny zivot?
Podla mna neexistuje jedina buducnost pre vsetkych. Je ich nekonecne vela a kazdy nas cin urcuje jednu z nich. Pretoze platia zakony kvantovej fyziky predpovedat buducnost je mozne len velmi obmedzene, a uz vobec nie z pohybu planet na oblohe ci kristalovej gule alebo kavovych usadenin.
MILD, co sa tyka skutocnych osudov na markize tak su tam naozaj fundovane astrologicky a numerologicky.fundovane nazyvam to ak sa niekto niecomu venuje 20 rokov a ma teda nielen teoreticku ale aj prakticku prax.
ludia telefonuju sami nikto ich nenuti a ver ze dostanu velmi dobru a fundovanu odpoved.
a stoji cely hovor 36 sk. je to ale o stasti ci sa dovolas alebo nie. tak ako aj v sportke nevyhras stale.
Existuje, vychádza z fyzikálnych zákonov na ktoré sa ešte neprišlo, nie je o nejakých abrakadabra zaklínadielkach, ale o umení sústredenia, ovládaní tokov energie, a podobne. A sile predstavivosti, lebo všetko sa deje tam. Môže to znieť zvláštne, ale mágia pochádza z predstavivosti, a z ničoho iného. To ostatné sú len "pomôcky", ktoré niekomu predstavivosť nahrádzajú pomerne úspešne, a niekoho len rušia...
Midnight, stopercentne súhlasím. Zaklínadlá sú iba pomôckami, základ je v nás, vo viere, v predstavivosti a v tom, či sa naladíme na správnu frekvenciu energie alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dobra rada, ser na to. Ak tomu neveris, naco sa tym zapodievat a ak tomu veris uricte si pocula o tom ake je to nebezpecne ...
A co si myslim o magii ? Hlboka ucta k Magom ich cesta je obzvlast tazka, natolko tazka, ze ja si na nu netrufam ani zdaleka, bojim sa totiz sameho seba viac ako kohokolvek ineho.
keby nieco z toho nahodou fungovalo, tak dajte vediet, mozno zmenim svoj postoj
Vela sa o tom premlelo ale nakoniec to ukoncili ludia ako ty.
"Magiou nazyvali ludia v minulosti veci, ktore si nevedeli vysvetlit."
Dnes to volaju podvodom, ale pointa ich spravanie je taka ista ....
Z vedeckeho hladiska: Ludsky mozog je vyuzivany z 3-6%. Vies si predstavit co by bol clovek schopny robit keby ho vedel pouzivat dajme tomu na 50% alebo 100>?
Verim, ze v minulosti boli ludia, ktory sa sustredovali na to aby zvladli svoju mysel, bolo to ich celozivotne poslanie. Co boli schopny vykonat ? Tolko zmienok, o veciach nadprirodzenych a predsa tomu tolko ludi neveri... Je pravda, ze legendy zvyknu prifarbovat a to v dost velkom zabere, ale z niecoho museli vychadzat...
Dnes uz z toho vela nevyuzivam, predtym som bol do toho uplny blazon. Ale pomocou toho som sa rozhodol, na ktoru skolu pojdem. Da sa povedat, ze som dostal dokonale znamenie...
Takze najprv mu musis nejako nenapadne vzat jeden chlp. Potom vezmi cistu sklenenu flasu, daj chlp dnu, zalej to cervenym vinom a pridaj trochu skorocelu kopijoviteho. Potom tu flasu chod vecer zakopat na cintorin...a nechaj ju tam do rana. A medzitym, presne o polnoci vyslov 6-krat zaklinadlo: "Vzyvam vas, bohyne magie! Nech muz, ktoreho chlp lezi na cintorine, zalubi sa do mna." A potom...rano o desiatej (ani o mninutu skor!!) tu flasu vykopes, rozijesa zlikvidujes.
Ucinok zaruceny.
Takze co sa tarotu a numerologie a tak tyka... mozno na tom nieco bude...ale ja to neuznavam.
9z10 vestic su totalne kravy, ktore nic nevedia tvrdia popredny odbornici na ezoteriku ...
nadobudneš iste poznatky chceš ich aj vyskušat v parxi, tí čo maju v hlave nasypane že to amju od narodenia...mmm podla mna, keby som mala ten "dar" tak asi nespim lebo vediet kedy umriem a kolko bude žit moj brat
Astrologia predovsetkym nie je zlucitelna s inymi teoriami, ktore su experimentalne overene. Ked Newton objavil zakony popisujuce pohyb planet, stala sa astrologia uplne neprijatelnym ucenim. Preco by mali mat polohy vzialenych planet akekolvek korelacie s makromolekulami na Zemi, ktore same seba nazvali inteligentny zivot?
Podla mna neexistuje jedina buducnost pre vsetkych. Je ich nekonecne vela a kazdy nas cin urcuje jednu z nich. Pretoze platia zakony kvantovej fyziky predpovedat buducnost je mozne len velmi obmedzene, a uz vobec nie z pohybu planet na oblohe ci kristalovej gule alebo kavovych usadenin.
ludia telefonuju sami nikto ich nenuti a ver ze dostanu velmi dobru a fundovanu odpoved.
a stoji cely hovor 36 sk. je to ale o stasti ci sa dovolas alebo nie. tak ako aj v sportke nevyhras stale.
Existuje, vychádza z fyzikálnych zákonov na ktoré sa ešte neprišlo, nie je o nejakých abrakadabra zaklínadielkach, ale o umení sústredenia, ovládaní tokov energie, a podobne. A sile predstavivosti, lebo všetko sa deje tam. Môže to znieť zvláštne, ale mágia pochádza z predstavivosti, a z ničoho iného. To ostatné sú len "pomôcky", ktoré niekomu predstavivosť nahrádzajú pomerne úspešne, a niekoho len rušia...