mne to skor príde také že tie co maju viac tetovaní a hlavne na vycsej ploche alebo take tie otrepane na štýl citátou na klucnej kosti ... su viac promiskuitne a radodajne cize maju viac nápadníkov lebo sa viac núkajú..... NEPLATI TO NA VSETKY .--ale co som si všimla tak take baby su vacsinou také tie že ich vidíte v zhluku chlapov...
ono skor ide o samotnu kerku, ked tam je napis "Zec kokot v latincine" alebo Hviezdicky, vtaky, picoviny co ma kazdy kokot, tak to nezaujima nikoho takmer imho..
ale dobra kerka moze cloveka dost prinutit o cloveku aj rozmyslat a vzbudit zaujem.. aj u ludi, kt. nativne kerky radi nemaju
su ludia, ktori su dost utiahnuti, plachi atd ale vdaka tomu, ze niekoho zaujala kerka sa dali do reci s inymi ludmi (poznam 2 pariky, ktore sa dali dokonca dokopy takto [jeden ma uz aj dieta a su spolu niekolko rokov]).
viem ze otazka znela inak ale jedine co je dost riskantne v mojom pripade pre opacne pohlavie ze ked sa mi typek aj paci ale vidim ze ma kerku napicu tak snim nemienim dalej komunikovat (tribal, only god can judge me, believe, cinske znaky, diamanty, bengoro)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tolko ani chlapov nie je
Podľa výskumov tetovanie vraj čiastočne zvyšuje sexuálnu atraktivitu u oboch pohlaví.
a mala som "frajera", ktorý ich neznášal . čižeee...100 ľudí, 100 chutí
ale dobra kerka moze cloveka dost prinutit o cloveku aj rozmyslat a vzbudit zaujem.. aj u ludi, kt. nativne kerky radi nemaju
su ludia, ktori su dost utiahnuti, plachi atd ale vdaka tomu, ze niekoho zaujala kerka sa dali do reci s inymi ludmi (poznam 2 pariky, ktore sa dali dokonca dokopy takto [jeden ma uz aj dieta a su spolu niekolko rokov]).
kerka moze byt vyjadrenie, vnimanie niecoho, umelectvo, atd...
ale uznam, ze niekoho zaujme aj motyl na riti, ale tak to je potom jedno asi aj ci nejaka kerka je