@midnight mne príde taký komentár iba od ravn15.... pozri sa.. to že žijú ešte horšie pomaly ako zvieratá a nik s nimi nevie urobiť poriadok tak sa nediv že raz budú všetky komenty také
@tommyhot najlepší je ten degen čo sa tam furt vyškiera
A smutné je to, že Vaský to myslí smrteľne vážne, to neni sranda...
Napríkald sú videá, keď bol v USA a prišiel za nejakou afroameričankou a rozprával jej to isté, priniesol aj tie obrázky s tými deťmi lenže ona si myslela, že je to len fór....
A za pozretie stoja aj ostatné videá, aj 2,3 a 4 časť...v 4 časti s avyjadruje aj k Slotovmu decku, ževraj je to polocigán, ale potom dostane embryá čistý kkt.
ten starý je poriadne mimo... to s týmy kruhmy nemá z rasami nič spoločné, hovorí o dokonalom človeku, no dokonali človek môže byť čierny, biely, číńan, cigáň atď, zrejme si to neuvedomuje no sám je rasistom, snaží sa o niečo čo v starej indii chcely zaviesť arijci, vytvoriť jednu rasu a ostatné zavrhnúť, aj keby vložili do cigánky, enbrio bieleho človeka, aj tak by stále mal zmýšlanie cigáňa a to nehovorím o tom že keby vyrastaly v osadách z cigáňmi, nič by sa nezmenilo... cigáni navždy ostanu cigáňmi... jednoducho majú ine zmýšlanie ako iné rasy ale to neznamená že sú menejcenné rasa... osobne cigáňou nemusím no nie všetci sa správajú ako cigáni v osadách...
@puco90@21 nechcel by ten buzerant isť protestovať proti voľnému odstrelu premnoženych zajacov v austrálii? Už keď niekto tvrdí že len bieli môžu byť rasisti tak toto mi znie rasistické....
Poliať ich benzínom a zaživa upáliť!!!Cigáni nikdy nebudú správať jako človek!!!Už onedlho budú viac ako biely,tak je načase s nimi niečo robiť!!!A prečo nenávidím ich?Lebo nesprávajú jak človek!Nie kvôli farbu pleti!
Podla toho čo kecá ten zmrd vie asi o árijskej rase veľké hovno a sám Kotlebu alebo Fica za kecalov a pritom trepe 2 na 3 som zvedavý kto takého idiota splodil jemu sa maximalne darý brainwashovať tých cigánčikov v osadach lebo tí už majú s toho incestu dosť zdegenerované myslenie....
@puco90 Akože keby že tuším že to neberie vážne tiež sa nad tým zasmejem aj ja mávam zvláštný zmysel pre humor ale také grcky by som nedokázal vypustiť ani ja...
@barky "to že žijú ešte horšie pomaly ako zvieratá" zaprvé nijako nesúvisí s rasou, zadruhé nijako nesúvisí s otázkou, ktorá už sama osebe je absurdná a rasistická, zatretie je problém spoločenský, a zaštvrté vytvorený nie nimi, ale primárne nami. takže neviem čo sa ten tvoj koment neúspešne pokúsil obhájiť.
A mne povedia že som rasista keď poviem že kultúry by sa nemali miešať a každý národ by si mal zanechať svoju identitu... A Vasky ten ti zahlodi takú psychokravinu že to človek nevidí ani v tých scifi filmoch kde sa nejaký fanaticy klónovaním snažia utvoriť vraj dokonalú spoločnosť...
@trash nikto za to nezahlasoval, tak som si povedala, že zahlasujem ja inak je to, samozrejme, sprostý nápad. (a oni si ešte myslia, že ako dobre im on chce, úbožiaci)
@trash iste, ale mne je ich ľúto, že sú takí sprostí. (no keby mne niekto niečo také hovorí, tak asi neviem, ako by som reagovala, možno by som sa tiež nejako prihlúplo tvárila ) Nechápu to, ale je kruté sa z toho posmievať.
@eirea Iste aj mne je ľúto že akí sú oni proste za to nemôžu to je chyba ich rodičov že ich nerobili podľa návodu a pichali si matky sestry dcéry.... Ale tam to pán Vasky myslel vážne a balamútiť takého človeka vie každý somár u nás keby niečo takéto povedal len čo cigánovy rozbije mu držku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
problem solved
no a teraz vážne... Nie!(ach)
A smutné je to, že Vaský to myslí smrteľne vážne, to neni sranda...
Napríkald sú videá, keď bol v USA a prišiel za nejakou afroameričankou a rozprával jej to isté, priniesol aj tie obrázky s tými deťmi lenže ona si myslela, že je to len fór....
A za pozretie stoja aj ostatné videá, aj 2,3 a 4 časť...v 4 časti s avyjadruje aj k Slotovmu decku, ževraj je to polocigán, ale potom dostane embryá čistý kkt.
ten si z ních jakú piču robí...
toto video, ak máš čas pozri od 17:25, tam vysvetľuje, že ako to myslel....
ten starý je poriadne mimo... to s týmy kruhmy nemá z rasami nič spoločné, hovorí o dokonalom človeku, no dokonali človek môže byť čierny, biely, číńan, cigáň atď, zrejme si to neuvedomuje no sám je rasistom, snaží sa o niečo čo v starej indii chcely zaviesť arijci, vytvoriť jednu rasu a ostatné zavrhnúť, aj keby vložili do cigánky, enbrio bieleho človeka, aj tak by stále mal zmýšlanie cigáňa a to nehovorím o tom že keby vyrastaly v osadách z cigáňmi, nič by sa nezmenilo... cigáni navždy ostanu cigáňmi... jednoducho majú ine zmýšlanie ako iné rasy ale to neznamená že sú menejcenné rasa... osobne cigáňou nemusím no nie všetci sa správajú ako cigáni v osadách...
on chce aby sa plodili bez poškvrnenia cigáni:/:/.......
rúhanie nie len na Slovenský národ ale aj proti samotnému Stvoriteľovi...
filip
Infiltrácia.