@h8u S tým s tebou nesúhlasím....stále štatisticky sa mi zdá je najviac nehôd v autách.....zabíjajú aj cigarety a sú legálne, prístroje v soláriách môžu zapríčiniť rakovinu kože a sú legálne a takto by som mohol donekonečna menovať. Aj ja si život vážim ale chápem keď niekto má ako záľubu motorku, je to pekná záľuba. Sú ďaleko horšie veci preto neviem čo si myslel tou poznámkou o legálnosti....aj z koňa spadlo veľa ľudí a zabilo sa, a kone sú legálne.
@kierkegaard neviem mne to pride uplne wtf ze clovek na tom len tak sedi absolutne nechraneny nepripevneny a ide takou obrovskou rychlostou, kazdu chvilu vidim rozfasirkovaneho motorkara pri ceste ked idem autom a nejde mi do hlavy preco zdravy clovek ktory si moze vazit co ma by si vybral jazdit na motorke ked moze jazdit autom ktore je milionkrat bezpecnejsie (a to iste si myslim o feliciach a podobnych autach proste do toho by som nesadla vzivote radsej pojdem vlakom alebo hociako ale pride mi to ako cisty hazard so zivotom. Proste mozes byt najlepsi vodic na svete ale ked do teba niekto najebe a sedis na motorke alebo vo felicii nemas sancu proste.. ale ved hej kazdeho vec no
@h8u to vobec nie je pravda. Nie je to také že by bol človek nechránený, alebo podobné veci.
Proste vela ludí si to kúpi a nevie na tom jazdiť, alebo bohatý otecko zasponzoruje a synček jazdi cez 200km/h a samozrejme že sa niekde zabije, Lebo na tom ani nevie jazdiť a padol by aj pri 50km/h. Ale to isté je presne aj s autom, keď letí takou rýchlostou tak je jedno ci má auto alebo motorku, je tam velmi malá šanca že prežije. Nevýhoda pri autách je v tom, že tam zoberie so sebou aj vela inych ludí, pri motorke...tam maximalne len seba.
@h8u Ja neviem po anglicky, čo to hovoríš? Nadávaš mi?.....ale nie Fajn, beriem tento argument, ďakujem za opravuje a poučenie dávam ti hviezdičku. Ja by som sa napríklad tiež možno bál jazdiť na motorke ale páčia sa mi, aj ako záľuba.
Vzťah k motorkám som získal v Taliansku v Centre pre mládež "Oratorio Salesiano" v meste Chioggia. Vždy pred otvorením Centra sa tam zbehlo toľko motorečiek že nikde inde som toľko pohromade nevidel. Bez motorky by ste si tam pripadali divne.
ked na mna dolahne kriza stredneho veku (cize v 30ke, neplanujem zit dlho), tak si kupim chopper s poriadne hlucnym vyfukom, kozenu bundu, satku a budem jazdit kade-tade a strasit male deti v kocikoch a tvarit sa drsne po baroch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zdroj wikipedia ale je tam k tomu nejaka slusna referencia tak preto no ale je pravda ze je to kazdeho vec, akurat mi to je luto no
Proste vela ludí si to kúpi a nevie na tom jazdiť, alebo bohatý otecko zasponzoruje a synček jazdi cez 200km/h a samozrejme že sa niekde zabije, Lebo na tom ani nevie jazdiť a padol by aj pri 50km/h. Ale to isté je presne aj s autom, keď letí takou rýchlostou tak je jedno ci má auto alebo motorku, je tam velmi malá šanca že prežije. Nevýhoda pri autách je v tom, že tam zoberie so sebou aj vela inych ludí, pri motorke...tam maximalne len seba.