V poslednej dobe začínam rozmýšľať o tom, či sa nestať O2. Za prenos čísla neplatím, naopak, dajú mi ešte 16,66€ kredit zdarma, volania mám za rovnakú cenu do všetkých sietí za 0,13€ a SMSky za 0,06€. Len všetci v mojom okolí sú Oranžoví alebo Ružoví (pod
Za prenos čísla platíš, ale tomu bývalému operátorovi Orange to má tuším okolo 400-300 sk.. z kreditu alebo ak máš paušál tak asi z toho ti to strhnú. Ja som O2 necelý mesiac, mám nové číslo. Predtým som bola orange. Nesťažujem sa
A ja mám formou dobíjania kreditu, nechcela som paušál. Na tej sim karte alebo vlastne ked plánuješ prejsť s novým číslom, tak ti pri každom dobití postupne splatia tých neviem kolko korún, čo slubujú, hneď to nie je. Tuším. Alebo, teraz tuším bola akcia no tak nejak
@fxx oni ti proste preplatia to, čo zaplatíš u starého operátora za odhlásenie čísla ale nedajú ti to naraz, ale po mesačných splátkach - buď ti to budú strhávať z faktúry, alebo ti pribudne tých 100 SK každý mesiac ako kredit, kým ti to nevyrovná tých 16,66 € či koľko...
@fxx jop, presne ako som písala hore - zaplatíš pôvodnému operátorovi a oni ti tie peniaze potom dák vrátia... ale ten prenos uskutočnia asi tak mesiac po vybavení, aby si nečakal okamžitú reakciu
vela ludi teraz prechadza na O2 Podla mna to nieje zle, ale nejak tomu neverim Ja si myslim ze je najlepsi Orange a mam ho uz od detstva, nemam dovod menit sa na O2, ale ked proti O2 nic nemas tak kludne prejdi k nemu
Ako som v O2 uz dlho a som spokojny , ale ked som si bral pausal a s mobilom a teraz ten pausal zrusili a nemozem v nom pokracovat tak ma znechutili lebo ja chcem mobil kazde dva roky a pausal hoci aj s viazanostou !!! a ak to nebude tak tak zas prejdem niekam alebo neviem co sak mozno spravia zas nejaku akciu . Ja jednoducho chcem pausal co mam a kazde dva roky k nemu mobil podla vyberu a samozrejme doplatim a aj sa zaviazem na tie 2 rocky dalej ale som zatial spokojny viac ako u inych operatorov
mám niekolkych znamych, ktori presli do O2... maju teraz dvoj- až trojnasobne nizsie faktury, proste naozaj tym usetrili, oplati sa to. platis iba to, co prevolas-ziadne ine mesacne poplatky
ja som mal timobajl 6 rokov a lutujem kazdy kazducicky den ktory som mal v mobile ich simku ..mesacne po 600korun a hovno z toho..odkedy mam o2 mesacne platim tych 250-300 a to mam neobmedzeny net,poslem plno smsiek a ked treba aj si zavolam ..proste ou tú rlzz
o2 by bolo v pohode kebyze ich siet je aspon 20 km od nasej dediny..ak k nam pojdes nak nemas siet a aj na vela inych miestach siet nie je...o2 nepokryva ani 2/3 z toho co napriklad t-mobile alebo orange...
O2 je zatial jediny operator, s ktorym som spokojny, ked neberem do uvahy, ze ak mas pausal, tak ta obmedzia uz dva tyzdne po nezaplateni...urcite ber O2, neolutujes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
(( Come to the dark side - we have cookies (iba žeby nie )
Potom ti úprimne závidím
Ja sa chcem len spýtať dlhodobejších majteľov O2, či vám chodia pravidelne SMS na typ: Vyhrajte kabriolet, Stiahnite si zvonenie a podob.
Alebo chodia len SMS z najnovšími akciami a ponukami u O2. či ako to je?
Lebo tiež jechám prejsť na O2
ja s tym problem nemam vobec teda s pokrytim