Mám právo dať prehodnotiť moju písomku inému učiteľovi??
Viete ide o toto, máme novú učiteľku na anj, mám ju akože celkovo u piči ale problém je ten že ona angličtinu neovláda, a ohodnotila mi pisomku na 23/30 bodov z toho som nemal ani jednu chybu, a spoluziakovi čo nemal ani jednu chybu, mu dala 12 bodov.
myslim, ze ti musi poskytnut ten papier minimalne aby si si ho mohol pozriet takze mozes pozriet a poskytnut jej relevantne argumenty, dokazat jej, ze to mas dobre, ked si si taky isty
No, niečo by s tým robiť trebalo, ale rozhodne to nerieš sám. Dohodnite sa ako skupina, čím viac vás bude tým lepšie a potom niečo vymyslite. Ked to zrobíš sám, budú na teba ukazovať, budeš mať zlé meno a ona ti to dá pekne vyžrať.
ako vieš že ste nemali chyby? jednak to si over hoc aj @3 a ak je to naozaj tak. tak sa zoberte viacerí z triedy a (normálne slušne) sa sťažujte triednej, alebo riaditeľovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov