ja mam mindraky ale uz sa ludi nebojim aj ked lezim na plazi a oni maju ochranarsky instinkt a la ... potrebuje vodu! More ju vyvrhlo na plytcinu Netrap sa, ber sa aky si a caka ta krasny plnohodnotny zivot a fajn ludia
čo s postavou.široké ramená a chudá postava,ako ja no je tam toho :d na svete sú horšie veci ako postava,ale kvôli postave sa báť ľudí netreba,každý sme iný,tak kde je problém
@13 - nemyslim si to, ze sa nemusi bat, pretoze ludia w tejto dobre su strasni...odsudzuju podla wzhladu a porownawaju a newem co wsetko este... myslia si, ze oni su tu najlepsi a taq mozu sudit inych...dneska ak niesi cool niesi nic...wsetko musis mat znackowe, musim wyzerat uzasne a postawa? ina ako modelkowska sa nerata...este ze ludia maju okolo seba priatelow, ktorym nic newadi...
aj ja mam komplex zo svojej postavy ale ja mam zdravotny dovod! a ty chalnako uz sa presatn stresovat najprv jebnuta frajerka a teraz postava a ludia ic sa liecit
zakomplexovaný? a na co? cely svet sa netoci len okolo teba a vacsina ludi kasle na to aku mas postavu! ludia su viac vsimavi sami k sebe ako k ostatnym. Takze kasli na to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
bubu!!
čo s postavou.široké ramená a chudá postava,ako ja no je tam toho :d na svete sú horšie veci ako postava,ale kvôli postave sa báť ľudí netreba,každý sme iný,tak kde je problém