Podľa mňa tu máme akurát tak pekný bordel, za čo hovorí aj nedávna reklama na reláciu Paľba kde sa hovorilo o tom, ...ako sa môže stať z poškodeného zlodej a zo zlodeja poškodený - stačí ak sa do prípadu zapojí slovenská polícia... Toto hovorí snáď za vš
zevraj sudne spory sa maju riesit rychlo a spravodlivo. Kauza Cervanova- taha sa to x rokov a spravodlivost nikde. to len na priklad... a takychto pripadov je omnoho omnoho vac.
ale ludia, skutocne nema zmysel sa na to stazovat, aj tak s tym nikto nic neurobi
Spravodlivost nikdy nebude vsade, to sa neda...a hej. korupcia u policii je dost velka ...sa mi to tiez nepaci, ale zase nie vsetci Revolucionar: podla mna existuju aj normalni poctivi fizli netreba hadzat do vreca
Takéto reakcie som aj očakával. Každý si myslí, že sa s tým nič nedá robiť alebo je to aspoň v únosných mierach. Zmeniť sa to pravdaže dá, len treba chcieť. A to je u nás aj trochu problém. Však komu sa už len chce robiť niečo navyše a hlavne keď z toho nebude mať jasný profit pre seba.
Z toho vyplýva, že tí, ktorým sa nechce cestovať a zvykať si, by si mali založiť nejaký "group" čo by sa tejto téme venoval a robil by už konečne poriadky a hlavne spravodlivé poriadky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zevraj sudne spory sa maju riesit rychlo a spravodlivo. Kauza Cervanova- taha sa to x rokov a spravodlivost nikde. to len na priklad... a takychto pripadov je omnoho omnoho vac.
ale ludia, skutocne nema zmysel sa na to stazovat, aj tak s tym nikto nic neurobi
1)buď si zvykneme (to sa mne osobne až tak veľmi nepáči)
2)alebo odídeme do iného štátu kde je to "vraj lepšie" (cestovné je teraz ináč dosť veľké)
3)alebo po tretie-môžeme sa posnažiť to zmeniť (len treba nájsť pár ľudí, ktorí nie sú leniví a majú kúsok času navyše)
len to je ako keď sedíte na párty a čakáte kým si niekto zoberie prvý koláč
Niekto musí začať a niekto sa musí aj samozrejme zapojiť.
Výzva bola daná- už len aby sa ľudia začali hýbať.