niekoho koho obdivuješ, chcel/a by si dosiahnuť to čo on/a. Nemám na mysli Mira Šatana (ak nehráš hokej), ale niekoho kto je pre teba symbol toho, čo chceš dosiahnuť.
chcem byt bohata ale nie vychcana svina, proste len mat peniaze nech je moja rodina zabezpecena a nemusime si nikdy odopierat nieco, co by sme chceli..
vlastne životným vzorom je pre mňa veľmi veľa ľudí. Je ich tisíce..skoro s každého človeka si niečo beriem do života. Ale v skutočnosti chcem byť celý život sama sebou a ciele ktoré mám, nemá asi nik iný na svete
@hoperpohroma nie peniaze ale zlato,pozemky, domy a veci ktoré majú cenu...skutočná hodnota zväzku dolárov je pár centov...(euro na tom nieje o nič lepšie,dokonca je to len papier ktorým sa platí)
ako hudobny vzor je to jeden skvely syntezatorovy mág Jean Michael Jare, ktory už nieje sice tak popularny ako kedysi,no jeho hudba ma inšpiruje, ešte stale ma vela fanušikov aj po mnohich rokoch. je to vlastne legenda. možno by som chcel byt niečo ako on, ale nekopiroval by som ho
zvykol som mat takych, co ma niecim fascinovali, a boli vzormi len v istom zmysle.
chris anderson (TED) - lebo stal za roznymi dobrymi ludmi, co teda chyba v beznej spolocnosti taka opora
tyra banks - lebo napriek tomu, ze posobi jak cupka, tak v jej show isla ludom pod kozu, a pytala sa ich tvrde trefne otazky, a aj povrchnych ludi to bavilo, pricom jednoduchi ludia zvycajne koncia pri smalltalku
eminem - lebo vyjadroval pocity trpiacich ludi, a jeho texty su inteligentne a sofistikovane, ako snad ziadne ine lyrics
atd, ale momentalne ma vo svete uz nikto nefascinuje :/
vsetky spomennute vzory mam totiz pocit, ze su v slepych ulickach, ze nasli miesto ktore im funguje, a prestali hladat "nieco viac". nemam rad ked su ludia so vsetkym moc spokojni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
chcem byt bohata ale nie vychcana svina, proste len mat peniaze nech je moja rodina zabezpecena a nemusime si nikdy odopierat nieco, co by sme chceli..
inak ani neeeeee :?
toto je rada nie narážka
mira satana, ano, vzdy som chcel vystupovat v cirkuse slovan
len veľa vzorov ako chcem vyzerať
chris anderson (TED) - lebo stal za roznymi dobrymi ludmi, co teda chyba v beznej spolocnosti taka opora
tyra banks - lebo napriek tomu, ze posobi jak cupka, tak v jej show isla ludom pod kozu, a pytala sa ich tvrde trefne otazky, a aj povrchnych ludi to bavilo, pricom jednoduchi ludia zvycajne koncia pri smalltalku
eminem - lebo vyjadroval pocity trpiacich ludi, a jeho texty su inteligentne a sofistikovane, ako snad ziadne ine lyrics
atd, ale momentalne ma vo svete uz nikto nefascinuje :/
vsetky spomennute vzory mam totiz pocit, ze su v slepych ulickach, ze nasli miesto ktore im funguje, a prestali hladat "nieco viac". nemam rad ked su ludia so vsetkym moc spokojni...