pamätám si dôležité čísla ako moje číslo mobilu, mobil rodičov, bbfky, svoje rodné číslo, číslo občianskeho atd
+ ešte sem-tam nejaké dátumy ale to už moc nie kedže na to mi už slúži diár
Pamätám si moje telefónne číslo, rodné číslo, číslo občianskeho, IBAN, čísla napísanéna karte (tie, ktoré sa zadávajú pri platbe online)... Frajerove telefónne číslo, rodné číslo a všetky heslá (ktoré si ani on nepamätá, lebo sú to náhodne vygenerované kombinácie písmen a čísel) Samozrejme, pamätám si telefónne čísla viacerých známych, vrátane bývalého, o ktorom som už 5 rokov ani nepočula šéfove obidva telefónne čísla si pamätám, dva firemné IBAN čísla si pamätám...
ja mam dobru pamäť na heslá stále mám také, čo keď potrebujem dať niekomu inému, musí si to zapísať a aj tak to má problém naťukať
a čísla no.. viem telefónne číslo svoje, rodičov a pár najbližších osôb (ale pletú sami medzi sebou)... rodné číslo, číslo občianskeho... a narodeniny asi 15 ľudí.
ja som uplne lava na zapamatanie si datumov alebo cisiel celkovo,
ale zato velke mnostvo slovicok z ineho jazyka mam naucenych za par minut, hmm cize dobra pamat na slova asi
Nie, strašnú, hlavne dátumy sú pre mňa pohroma.
A napriek tomu s číslami robím, ale tam to vnímam skôr ako vzťahy a môj mozog to asi inak spracováva a ide to lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
+ ešte sem-tam nejaké dátumy ale to už moc nie kedže na to mi už slúži diár
a čísla no.. viem telefónne číslo svoje, rodičov a pár najbližších osôb (ale pletú sami medzi sebou)... rodné číslo, číslo občianskeho... a narodeniny asi 15 ľudí.
ale zato velke mnostvo slovicok z ineho jazyka mam naucenych za par minut, hmm cize dobra pamat na slova asi
A napriek tomu s číslami robím, ale tam to vnímam skôr ako vzťahy a môj mozog to asi inak spracováva a ide to lepšie.