presne som vedel ze tuto diskusiu si zalozil ty a ani som ju neotvoril lebo som vedel ze narazas ze tou uchilkou je ze si gay a rodicia by to nemuseli pochopit ...
Rád sa škrabkám hrebeňom na päte stojac vo vani plnej vody. A samozrejme v ľavej ruke držím vtáka. Svojho plyšového papagája. S ktorým inak spávam ,keď rodičia nie sú doma.
mám zopár ich je pri jednej by som sa hanbila, kebyže je objavená a druhá no..to je už bývala....skôr sa hanbím za jej následky/pozostatky... pred rovesníkmi mi to problém nerobí, ani učiteľmi a lekármi..ale bojím sa tej reakcie, keď si to všimnú rodičia raz...dosť možné, že čoskoro...
@marosko kurva aspom tu nezavadzaj ostatných, vôbec to nie je skryty význam, ma nepoznáš, čo na srdci to na jazyku, takže sa vopchaj do riti.........filip
a poznáš ten vtip:
Vieš ako sa prejavuje ruska chrípka.? Hlava bolí, kokot stojí a učiť sa ti nechce!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
filip
filip
...filip
Izidora
@ etelnair bolo by to fakt nevhodné, tak radšej nie...
@ chevro ale birdzáci by to nikomu neprezradili!!
filip
Brunhilda
ja mam rada aj chlapcov aj dievcata ale to vedia vsetci. a to ani neni uchylka. to je prisposobivost!
filip
naozaj je to iba prisposobivost?
@johnysheek @etelnair má úchylku na medicínske štatistiky!
vies si predstavit ako sa teraz musi @etelnair citit?? tak dlho sa mu to darilo skryvat a zakryvat..
@mielikki ja sa tu tebou raz udusím
a čo ti vlastne prišlo smiešne?
Gertrúda
Klotilda
Svätopluk
..... Marián
Rád sa škrabkám hrebeňom na päte stojac vo vani plnej vody. A samozrejme v ľavej ruke držím vtáka. Svojho plyšového papagája. S ktorým inak spávam ,keď rodičia nie sú doma.
Kunigunda
a poznáš ten vtip:
Vieš ako sa prejavuje ruska chrípka.? Hlava bolí, kokot stojí a učiť sa ti nechce!!!!!