Mate niekedy taky pocit ktory sa neda specifikovat presne ? Taku prazdnotu a pocit nemohucnosti zaroven pretoze viete ze sa nieco vo vasom zivote neubera tou spravnou cestou a nevie co s tym mate robit?
mas pravdu, ale clovek niekedy strati tu sebakontrolu, je bez nalady, bez chuti, bez nicoho, zaujimalo by ma, ci za to moze nejaky specialny hormon produkovany zlazou, hm hm
Vieš čo urob? Postav sa pred zrkadlo a začni sa zamýšlať prečo ty si práve ty, prečo nejsi niekto iný, v nejakom inom tele, prečo trebárs niesi tvoj kamarát.....to je brutal pocit ( aj keď nie moc príjemný ale ani nepríjemný....tzaký blbší neutrál)
Ja nad takymito psychopaciami rozmyslam len prilezitostne, najviac ma zaujima ake je to byt inym clovekom, nejakym, ktoreho poznam. Ake je to vidiet jeho ocami, co presne si mysli, ake je napr. vidiet triedu z jeho pohladu z lavice viem ze to sa da chabo simulovat realnym presadnutim. ake je to pozriet sa na vlastnu ruku, a vidiet ze to nie je moja ruka, na ktoru som zvyknuty, ale ze je bledsa/tmavsia/hrubsia/kratsie prsty, ze ju mozem ovladat a tak... ale to sa musim fakt nudit, aby som taketo gebuziny vymslal
myslis ten pocit,ked nevies ci si smadny,hladny,nieco ti chyba,nevies co.Cim viac o tom rozmyslas,na nic neprichadzas a je ti smutnejsie.Poznam to.Ale situacie v zivote sa menia z minuty na minutu,uvidis,ze to prejde,len velmi nerozmyslaj nad tym a bud sam sebou,len tak budes stastny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
stifut, to ma este fakt nenapadlo, to si k tomu ako prisiel? musím vyskúsat