hej, stalo sa mi to párkrát, zhodou okolností to bolo presne vtedy, keď som vynechala rannú kávu, lebo som sa ponáhľala a dlho som mala niekde stáť. proste nával tepla, neschopná stáť-podlamujú sa nohy, ani nevnímam čo robím pomaly. prejde to keď si sadnem, resp. tých párkrát prešlo, radšej to neriskujem už a zvýšim si kávičkou tlak.
áno haldu liekov a ser na doktorov .... kuknem na nete aké a ti ich tu napíšem a choď si ich vybrať a hneď ... !!!! podotýkam kašli na doktorov na Birdzi ti poradia ...
nakoniec ani neprišla tá záchranka, iba cez telefón mi dačo hovorili, ale ja už vôbec neviem čo ...taxíkom som sa domov dostala a dnes už v pohode, takže dúfam, že to bolo počasím
to si mala isto nizky tlak si myslim ...alebo to bolo "len" z unavy alebo hladu...ale vzdy je dobre pre istotu zajst k doktorovi a uistit sa ze je vsetko ok
také mladé a už tak neduživé ? Preboha, ľudia keby ste nesedeli stále pri pive alebo za počítačom a hýbali ste sa, tak nemáte problémy ako starí ľudia.
Čas od času sa mi stane... Ale nikdy nie až tak, že by som skončila na zemi, alebo dokonca odpadla... Rodičia keď mi raz doma merali tlak, tak nechápali, aký ho mám nízky a už aj doktorka ma upozorňovala, že mám piť viac tekutín... (a vraj to má súvis aj s tým, že mi je potom stále zima)
Ale zase, keď mám zvýšený tlak oproti svojmu nízkemu normálu, tak sa necítim vo svojej koži a mám chuť na niekoho nakričať...
v poslednom čase mávam nízky tlak...väčšinou v noci to na mňa príde ked ležím strašná tupá bolesť hlavy, búšenie srdca a pocit na odpadnutie , prejde to len keď si sadnem a ani to nie úplne...pomáha mi silný čaj pred spaním alebo niečo v čom je kofeín.
ale že vraj u dievčat v mladom veku a hlavne štíhlych je to normálne
Toto sa mi stáva pravidelne Nikdy som neodpadla, ale už veľa krát som k tomu mala dosť blízko. Lieky som na to nikdy žiadne nebrala a žijem. Síce občas knockoutujem veci zo stolov a poličiek, keď sa ich chytám keď sa mi zatmie pred očami, prípadne desím svojich kamarátov, keď ich zdrapím za ruku, lebo sa so mnou točí celý svet, ale inak to je v pohode. Stáva sa mi to najčastejšie, keď sa veľmi rýchlo postavím, keď málo pijem, alebo keď mám nízku hladinu cukru v krvi, resp. keď som nenajedená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale aj mňa včera celý deň dáko hlava bolela, čo mňa nikdy nebolieva... tak možno ak to bolo počasím alebo čo
ale záchranku ani nič som nevolala, prešlo to
Ale zase, keď mám zvýšený tlak oproti svojmu nízkemu normálu, tak sa necítim vo svojej koži a mám chuť na niekoho nakričať...
ale že vraj u dievčat v mladom veku a hlavne štíhlych je to normálne