ja som s nimi aj kupoval hroznovy cukor,telefonoval,polieval strechu nasho cinziaka,hral karty a pisal s nimi do nekonecneho priestoru...
a aj Chuck Norris ich ma moc rad...sak co si mi nedavno vravel ze ich kupoval u nas dole v obchode v zelovoci...tak to samo uz vravi o kvalite tohoto ovocia
vies on je uz taky...on povie bud mne a bud tebe a hned je spokojny a to ho uspokoji cize nema huckanie to potom vraviet aj tomu druhemu..ved no Chucky no
pcha jablko...ked uz tak na druhom mieste je jahoda jednoznacne...ale ona nieje tak univerzalna aj ked pri sexe dobre vyuzitelna
ale ja som sa fakt na takom banane posmykla... lebo ja mam strasne stastie na nestastie... furt dakde pada alebo sa podkynam... sak boxer161 vie o tom svoje jak ja padaaam furt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a aj Chuck Norris ich ma moc rad...sak co si mi nedavno vravel ze ich kupoval u nas dole v obchode v zelovoci...tak to samo uz vravi o kvalite tohoto ovocia
Jasné, kamarát Chucky je veľký milovník banánov, veď minule kupoval aj v Lidli...celý bol vytešený
pcha jablko...ked uz tak na druhom mieste je jahoda jednoznacne...ale ona nieje tak univerzalna aj ked pri sexe dobre vyuzitelna