Ja mám rada ľudí a keď som chvíľku sama, tak sa nudím a nemám čo robiť..aj keď áno, niekedy sa pozriem na všetky tie celebrity a vravím si: ,,preboha"..
@piter09 Oni zvyknú robiť také, že keď sa chlap vyčúra vonku a neďaleko sú deti, tak je zaradený do zoznamu sex offenderov.
Čo si potom môžu takí myslieť o tom, keď na tie deti nejaký muž PRIAMO POZERÁ!!!!
mám rád ľudí ktorí sú fajn a tým že sú fajn sme si bližší, ale ak to mám hodnotiť celkovo tak ľudí ako spoločnosť rád nemám a sú mi nesympatickí svojou podstatou.
ale sú určité podskupiny ľudí vytvorené spoločnosťou paradoxne ktoré rád mám, a to sú umelci a vedci napríklad
Niečo medzi týmito dvoma možnosťami. Určite neinklinujem k mizantropii/nihilizmu natoľko, aby som zvolil tú druhú možnosť. Na druhej strane je ťažké vyložene milovať ľudstvo ako celok po hrôzach toľkých zbytočných genocíd, ktoré zjazvili minulé storočie, nehovoriac o tom, čo v súčasnosti robíme nie-ľuďom (ostatným živočíchom).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
I keď nepočúvam rap/hip hop ale tak tento text mi prišiel zaujímavý
Milujem ich nevinnost a ako lahko sa daju ovplyvnit. Niekedy sa dokonca len tak pristavim pri detskom ihrisku a pozeram
Čo si potom môžu takí myslieť o tom, keď na tie deti nejaký muž PRIAMO POZERÁ!!!!
lol, tak to by mi asi ani moj dlhy kabat a nohavice bez zipsu nepresli
ale sú určité podskupiny ľudí vytvorené spoločnosťou paradoxne ktoré rád mám, a to sú umelci a vedci napríklad