Nemam ju rad lebo ked som dneska prepisoval referat so vsetkou diakritikou skoro som prisiel o nervy....a celkovo...anglictina je vtomto ovela lepsia co sa tyka pravopisu a vlastne vsetkeho..myslite si ze som debil lebo ju nemam rad ale proste je zbytocne narocna
Ja mám slovenčinu tiež rád kvôli slovenčinárke, hoci, keby ma učila tá istá učiteľka maďarčinu v Budapešti, tak by som mal rád asi maďarčinu,...
Ale keďže píšeš úvahu tak tam napíš nejaké dristy o jazyku našich pramám a praotcov, ktorí za toto všetko bojovali dokrvi, a my by sme si to mali vážiť.. a bla bla
ja neviem preco, ale viac sa mi paci cestina.. to tak lepsie znie.. slovencina je niekedy az nechutne lubozvucna, co je sice obcas dost haluzne, ale aj tak.. heh uplne ma dostalo, ked som zistila v jakych selijakych slovach je ľ ako napr. fľaša, šľapka, chľastať
paci sa mi lebo som si na nu uz zvykol a je to hlavne moj rodny jazyk..... a neni az taka tazka ako napriklad madarcina....takze ju mam rad......ale v skole ju neznasam.....
mal bych ju rad keby sa stale neupravovala a clovek sa nemusel ucit nieco ine o niecom ako sa ucil pred rokom.ale mozno mi vadi len kvoli pristupu zo strany nasich pedagogov
Milujem slovenčinu. Hovorí ňou síce tak málo ľudí, ale o to výnimočnejšie by sme sa mali cítiť nie ? Myslím, že už by som nebola schopná nadobudnúť v inom jazyku natoľko veľku slovnú zásobu a naučiť sa natoľko gramatiku aby som vedela opísať veci ktoré viem len v slovenčine.
Mam rada slovinu... Zboznujem slohy, eseje a vsetko okolo toho A predsa, ak chcem ist na katedru prekladatelstvo a tlmocnictvo, bude mi to treba... A preco? Netusim... Lebo
nasa profka je prisna,kedysi ma to stvalo,ale teraz ked maturujeme....je uzasna....ona a este chemikarka su moje naj profky ...a slovina je celkovo lahunka...na maturu sa mi zda najlahsia....az na tie chujoviny podmet,predmet a sloh(to este uvidime ....a je to aj pekny jazyk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale keďže píšeš úvahu tak tam napíš nejaké dristy o jazyku našich pramám a praotcov, ktorí za toto všetko bojovali dokrvi, a my by sme si to mali vážiť.. a bla bla
a prečo????lebo mi šiel,nemala som jediný problém