Za slabších považujem hlavne deti. Je neuveriteľné, koľko detí na svete trpí podvýživou a hladom mnohé umierajú, zatiaľ čo sa v bohatých štátoch mrhá potravinami. Tento svet je úplne na hlavu a dúfam, že v takejto podobe bude mať čo najkratšie trvanie...
Mám známu, čo má veľmi ťažký život. Rodina ju do dlhov zaviedla. Ale aj keby mám miliardu eur, tak jej nepomôžem. Lebo jak ona má peniaze, každého pozýva, chodí do fitka a solárka a potom vyplakáva, že ledva na nájom majú. Ľuďom, ktorým nevedia hospodáriť s peniazmi sa neoplatí finančne pomáhať.
Ale napríklad ak je niekomu ukrivdené, tak sa viem veľmi dobre do niekoho obuť, aby som dotyčnej/ému pomohla
ano mam taku potrebu, neznasam ked sa ludia navazaju do slabsich (toto dokazovanie ega nikdy nepochopim)....ale zase to sa da chapat vela sposobmi pojem ,,slabsi ludia,, .... proste netreba sa nad nikoho vyvysovat a nebudu ani ziadni slabsi a silnejsi
Vzdy sa rada niekoho zastanem. Najme ak som presvedcena, ze je na nho utocene neopravnene. Nemam rada, ked sa druhi odbavuju na tych slabsich. Vtedy pocitujem silnu potrebu ich obhajit. Ale zatial som nemala prilis vela prilezitosti.
nepríde mi ich ľúto.
osobne z duše neznášam, keď ma voľakto ľutujem. tak to nebudem robiť ja.
a slabším isto vždy rada pomôžem ak viem ako.
som si tak ináč uvedomila tuto teraz, že ja som furt mala slabosť na "slabších" partnerov, ktorí boli ťuťkovia nepraktickí, o ktorých bolo nevyhnutné sa starať, lebo ani trenky si vyprať nevedeli, ani zeleninu/ovocie očistiť... aj podlahu v izbe 3x3 metre dokázali zamerať 10 minút len preto, lebo to nedokázali inakšie, len chaoticky.
by mi už poriadneho samostatného chlapa bolo dobré nájsť.
challenge accepted! :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale napríklad ak je niekomu ukrivdené, tak sa viem veľmi dobre do niekoho obuť, aby som dotyčnej/ému pomohla
Sú chvíle, kedy ľudstvo nenávidí ma vyvraždila by som ho a inokedy mi je zase každého ľúto a chcem spasiť svet...
osobne z duše neznášam, keď ma voľakto ľutujem. tak to nebudem robiť ja.
a slabším isto vždy rada pomôžem ak viem ako.
som si tak ináč uvedomila tuto teraz, že ja som furt mala slabosť na "slabších" partnerov, ktorí boli ťuťkovia nepraktickí, o ktorých bolo nevyhnutné sa starať, lebo ani trenky si vyprať nevedeli, ani zeleninu/ovocie očistiť... aj podlahu v izbe 3x3 metre dokázali zamerať 10 minút len preto, lebo to nedokázali inakšie, len chaoticky.
by mi už poriadneho samostatného chlapa bolo dobré nájsť.
challenge accepted! :happy: