Často sa mi stáva hlavne v BB, keď sa vraciam o 15:00 z fitka, akoby ma niekto sledoval, fakt grc pocit. A to chodím sama , vtedy vrie adrenalín. Máte s niečím podobne nepríjemným skúsenosti?
Ja chodím cez leto na bajku domov z roboty, mam to tak na hodinku cesty a z toho 25 minút idem po ceste kde nie je osvetlenie, ale sú tam zvieratká a to sa nebojím.
Ale keď mám ísť so pivnice po tme podložiť tak uz ma naháňajú všetci duchovia, upíri, netopiere, momo a iné podivnosti
Asi nikdy som nemala nejaku paniku z toho ze by ma vonku sledoval nejaky zlodej/vrah/znasilnovac, aj ked je taka situacia asi ovela pravdepodobnejsia ako to, ze ma pocas trojmetrovej nocnej cesty z izby na zachod nastrasi a zabije duch
Vôbec nie, ale zase niekedy dostaneš taký blbý pocit strachu ... ako keď ideš naspäť domov otvoríš a je zhasnuté všade tma... zasvietiš, a ticho... a len ti to príde strašidelné alebo máš tendenciu takmer myslieť akoby tam niekto mal byť alebo na teba vyskočiť, že čo by si robila atď... ... Kľučové je, sa mentálne skoncentrovať, trochu počkať, a proste ísť Sebavedomo a tak trochu hlúpo(prehnane sebavedomo) si vykročiť akoby nič a všetko v klídku
Tak ešte nikdy som sa nestretla zatiaľ s nejakým vrahom, zlodejom, hypersexualne koncentrovaným hovadom a ani duchom a ani vlkolakom, ale snažím sa tie pocity ignorovať
Tak v noci by som nešla práve do lesa... Ale inak nemám problém chodiť v noci po meste. Nemám strach možno aj preto, lebo som doteraz nemala žiadnu negatínu skúsenosť.
Na hlavnej ulici je to v pohode. Ale keďže bývam v takom super meste, kde mimo hlavnych ciest je slabo osvetlene a totalne vyľudnené, je to desivé ísť o takej šiestej po tme domov.
Raz sa mi o piatej, keď už bola tma stalo, že za mnou šiel a kričal istý spoluobčan. Taká som bola posratá, že som od neho riadne bežala.
A asi dva týždne dozadu bol elektrický skrat a celé jedno sídlisko bolo bez elektriny v tme. A tak som mala ísť domov. Som ani nevidela na svoje ruky, keby niekto stál tesne predo mnou, ani by som si ho nevšimla. Kľudne by ma mohol napadnúť. Ale prekonala som sa, vstúpila som do tmy a poslepiačky sa dotrepala domov. No už by som to nechcela zažiť. Bol to fakt des.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale keď mám ísť so pivnice po tme podložiť tak uz ma naháňajú všetci duchovia, upíri, netopiere, momo a iné podivnosti
Asi nikdy som nemala nejaku paniku z toho ze by ma vonku sledoval nejaky zlodej/vrah/znasilnovac, aj ked je taka situacia asi ovela pravdepodobnejsia ako to, ze ma pocas trojmetrovej nocnej cesty z izby na zachod nastrasi a zabije duch
Takže teraz už nemám strach nikde
Raz sa mi o piatej, keď už bola tma stalo, že za mnou šiel a kričal istý spoluobčan. Taká som bola posratá, že som od neho riadne bežala.
A asi dva týždne dozadu bol elektrický skrat a celé jedno sídlisko bolo bez elektriny v tme. A tak som mala ísť domov. Som ani nevidela na svoje ruky, keby niekto stál tesne predo mnou, ani by som si ho nevšimla. Kľudne by ma mohol napadnúť. Ale prekonala som sa, vstúpila som do tmy a poslepiačky sa dotrepala domov. No už by som to nechcela zažiť. Bol to fakt des.